Womanizer Premium 2 rød julepakke

Artikkelnr. 120346
1899,- før 2398,00

FÅ VIBRATOR

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Denne pakken oser av både jul og luksus! Den inneholder Womanizers nyeste luksus-modell, Womanizer Premium 2 i en lekker rødfarge, og en bestselgende vibrator som følger med på kjøpet!

Får du ikke orgasme – får du pengene tilbake

Vi utvider vår populære orgasmegaranti på alle Womanizer Duo-modeller og Womanizer Premium-modeller* til ut januar! Om du ikke oppnår orgasme innen januar er omme, får du pengene tilbake. Det betyr at du trygt kan gi bort en orgasmisk julegave til noen du er glad i… *Gjelder kun ved kjøp i desember.

Womanizer Premium 2 rød julepakke inneholder:

  • Womanizer Premium rød
  • Mer Lyst Livlig vibrator rosa

Womanizer Premium 2 rød

Womanizer Premium 2 er et unikt sexleketøy som er perfekt for deg som vil ha det beste av det beste! Womanizer Premium 2 har enda flere intensitetsnivåer enn sin forgjenger; Womanizer Premium. Totalt har du 14 intensitetsnivåer å utforske. Intensitetsnivået er mykere i starten og kraftigere på det siste nivået, så her finnes det noe for alle. Men den er særlig god for deg som trenger ekstra kraft under trusekanten. Womanizer Premium 2 er nemlig den kraftigste av alle Womanizer-modellene.

Womanizer Premium 2 bruker den verdenskjente orgasmeteknologien til Womanizer og stimulerer klitoris med trykkbølger. Dette gir en pulserende og skånsom stimulering, uten at klitoris berøres direkte, noe som gjør det lettere å fortsette stimuleringen etter orgasme nummer én – for ja, den kan vi nærmest garantere at kommer… Før du vet ordet av det kommer orgasmene som perler på en snor. Womanizer Premium 2 har en autopilot, som er enda bedre enn før. Autopiloten vil veksle mellom ulike pulseringer og intensiteter helt av seg selv, og gi deg dypere og mer tilfredsstillende orgasmer. Premium 2 har også Smart Silence, som gjør sexleketøyet svært stille. Smart Silence-funksjonen gjør nemlig at sexleketøyet pauser automatisk når det ikke er i nærheten av huden. Den er dessuten også fin å bruke med partner, takket være det slanke designet.

Vil du vite mer om Womanizer Premium 2, kan du lese mer her.

Mer Lyst Livlig vibrator

I denne julepakken, finner du  Mer Lyst Livlig vibrator – og denne får du med på kjøpet! Vibratoren er også en kundefavoritt, takket være de kraftige vibrasjonene og størrelsen som gjør den fin å bruke både innvendig og på klitoris. Perfekt når du ønsker litt variasjon fra din nye Womanizer… Vibratoren er også utmerket å bruke sammen med Womanizer! Kombinasjonen av trykkbølger mot klitoris og kraftige vibrasjoner innvendig er noe mange kvinner sverger til og beskriver som en orgasmekombinasjon! Det må nesten bare prøves… Vibratoren har et mykt og glatt silikontrekk og 10 vibrasjonsmodus, så her finner du defintivt en eller flere favoritter.

Få flere spesifikasjoner om Mer Lyst Livlig vibrator her.

Hvor mange stjerner vil du gi?

Andre har også sett på: