Womanizer OG Tango Carmen orgasmepakke

Artikkelnr. 121349
1999,- før 2697,00

-25%

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Har du ikke tatt sjansen på Womanizer OG enda? Med denne orgasmepakken kan du få glede av bestselgeren, og få med Tango Carmen minivibrator og Pjur vannbasert glidemiddel til en rabattert pris!

Orgasmepakke med favoritter 

Med denne pakken slipper du å lete deg frem til ekstra tilbehør. Her får du nemlig med en av våre bestselgende sexleketøy, vår lekne minivibrator fra Tango og et deilig glidemiddel som passer til: 

Womanizer OG g-punktvibrator

I denne deilige orgasmepakken får du med Womanizer sin spennende variant: G-punktvibrator med både trykkbølger OG vibrasjoner! Dette er med andre ord, ikke hvilken som helst leketøy! Womanizer OG er den første g-punktvibratoren som kombinerer både Pleasure Air teknologi og vibrasjon! Kombinasjonen av begge disse teknologiene kommer til å gi deg helt himmelske g-punktorgasmer... Uansett om du har prøvd g-punktstimulering tidligere eller ikke, er dette sexleketøyet verdt å prøve. Womanizer OG er et allsidig og lekent sexleketøy som både kan brukes mot klitoris og mot g-punktet i skjeden. Start med å stimulere klitoris for oppvarming, og avslutt med g-punktet! 

Tango Carmen minivibrator 

Sammen med Womanizer OG får du Tango Carmen minivibrator - en stor favoritt blant våre kunder, og et leketøy som er perfekt i kombinasjon med OG. Carmen minivibrator er helt unikt og fåes ikke noen andre steder i verden! Denne lekre lille minivibratoren fra Tango-serien vår har et spiralformet skaft som gir ekstra nytelse ved klitorisstimulering eller penetrering. Vri den forsiktig ut og inn av skjeden, og kjenn hvordan spiralene gir en enda mer intens følelse! Carmen minivibrator er dekket av Tango sitt kjente lilla silikonmateriale og har en lekker rosegull-farget del nederst. Leketøyet styres enkelt ved å klikke på knappen i enden av skaftet. Minivibratoren er kanskje liten, men den har hele 7 deilige intensitetsnivåer å bryne seg på. Her har du mye nytelse i vente!

Naturlig glidemiddel fra Pjur

En orgasmepakke blir ikke komplett uten glidemiddel! Derfor får du med dette naturlige glidemiddelet fra det verdenskjente merket Pjur. Glidemiddelet er, som navnet tilsier, "nakent" og naturlig. Glidemiddelet inneholder ingen konserveringsmidler, og i denne finner du verken parabener, glyserin, olje eller parfyme. Kun naturlige ingredienser. Dette gjør Pjur Woman Nude til et godt valg for deg med sensitiv hud. Glidemiddelet setter ikke flekker, og er superlett å vaske vekk om du skulle søle. Derfor trenger du ikke å bekymre deg for sengetøy eller stoffet i sofaen!

Innholdsfortegnelse: Aqua (Water), Propylene Glycol, Ethoxydiglycol, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid.

Hvor mange stjerner vil du gi?