Womanizer Next sort orgasmepakke

Artikkelnr. 121664
2159,- før 2687,00

DEILIG ORGASME

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Womanizer Next + B swish vibrator = en himmelsk orgasmekombinasjon! I denne pakken får du også med vårt deilige glidemiddel.

Få Womanizer Next, vibrator og glidemiddel sammen!

Med Womanizer Next sort orgasmepakke er du aldri usikker på om du oppnår orgasme igjen! Her får du nemlig tre orgasmesikre produkter som er like god alene, som de er sammen med hverandre. Med denne pakken får du alle produktene til en knallpris! Pakken består av: 

Womanizer Next tar nytelse til nye høyder

Opplev en revolusjon i seksuell nytelse med Womanizer Next, den nyeste og mest innovative orgasme-stimulatoren fra sexleketøyprodusenten. Womanizer har alltid vært pionerer innen teknologi, og Next tar det et skritt videre med avanserte 3D trykkbølger. Den unike teknologien gir lengre, mer intense bølger, som på en presis måte stimulerer over 10 000 nerveender i klitoris.

Womanizer Next gir deg en unik mulighet til å tilpasse opplevelsen med dypere trykkbølger, og hele 14 nivåer av intensitet. Med en egen klimaks-kontrollknapp blir styringen av orgasmen en lek. Den innovative designen sikrer at klitoris forblir følsom uten å bli oversensitiv, og åpner døren for multiorgasmer. Etter klimakset sørger Next's "Afterglow"-funksjon for en myk nedtrapping til laveste nivå, skapt for å forlenge nytelsen.

Vær ekstra god mot deg selv

Alle kvinner fortjener en god vibrator for litt egenpleie. Bgood vibrator er perfekt med sin slanke stav og 19 cm har den mye å gi sin eier. Motoren er plassert litt over midt på dildoskaftet og sørger for at den vibrerer godt i tuppen. Ha på litt vannbasert glidemiddel for å gjøre silikonet ytterligere smidig og glatt. Det gjør at den glir mot huden uten motstand. Prøv den innvendig for å øke kåtheten ytterligere, for deretter å sikte deg inn på klitoris for fullt fyrverkeri.

Deilig følelse med glatt glid

Luksus Naturlig glidemiddel er nøytralt på smak og lukt, og er ikke tilsatt parabener eller parfyme. Glidemiddelet gjør huden glatt og fuktig, og gir mer nytelse  og velbehag for begge parter under sex. Dette glidemiddelet kan også benyttes med dine favoritt-sexleketøy. Perfekt for reise, og til å ha en liten tube liggende på de mest praktisk stedene. Det er ikke lenger noen unnskyldning for å ikke kunne ha glidemiddel tilgjengelig når det trengs! 

Innholdsfortegnelse: Aqua, Glycerin, Cellulose gum, Sodium Benzoate, Potassium sorbate, Citric Acid.

Hvor mange stjerner vil du gi?