Womanizer Liberty vibratorpakke

Artikkelnr. 119186
3 omtaler
1149,- før 1344,00

JA OG JA!

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Womanizer Liberty lar orgasmene komme som perler på en snor. Bruker du minivibratoren Cuties samtidig, kan du vente deg et fyrverkeri under trusekanten!

Womanizer + vibrator = orgasmegaranti!

Har du lenge lurt på om du bør kjøpe en Womanizer? Selvsagt bør du det! Takket være klitorisstimulatoren sin evne til å trylle frem orgasmer på løpende bånd, har sexleketøyet blitt hyllet verden rundt. Men vi anbefaler deg også å skaffe deg en vibrator. Det er fordi Womanizer og en vibrator er ren orgasmedynamitt når de brukes sammen. Kombinasjonen av innvendig og utvendig stimuli vil føles helt magisk – og avhengighetsskapende! 

Womanizer Liberty Lilla 

Klitorisstimulatoren Womanizer Liberty Lilla har ingen vibrerende motor, men sender heller orgasmetriggende trykkbølger mot klitoris. En silikonhette plasseres rundt klitoris, slik at det skapes et vakuum inne i hetten. Der inne stimulerer alle 8000 nervetråder i klitoris, og denne trykkbølgeteknologien gir mange kvinner orgasme raskere enn før. Flere opplever også å få sine første multiorgasmer! Den har seks pirrende programmer. Den er liten og nett og kommer med et reisevennlig magnetcover, som sørger for en diskré og hygienisk oppbevaring. Womanizer Liberty lades opp via magnetlader, er fullstendig vanntett og enkel å frakte med seg i veska. Ta sjansen! Du vil neppe angre.

Minivibrator Cuties lilla

Minivibratoren Cuties er blitt en av våre kundefavoritter! Den er lilla, lekker og liten, men la deg ikke lure av størrelsen. Minivibratoren gir deg deilige og kraftige vibrasjoner og har fire pirrende vibrasjonsmønster og tre hastigheter å velge mellom. Minivibratoren er dekket av silkemykt silikon som føles like deilig på innsiden som på utsiden. Den elegante formen sikrer at den ligger godt i hånden og gjør at du enkelt kan styre nytelsen der du vil ha den – enten det er på klitoris eller i skjeden. Minivibratoren er dessuten svært enkel å bruke, oppladbar og helt vanntett!

«For meg var det relativt enkelt å oppnå orgasme, og dette er noe jeg har slitt med tidligere, så denne får tipp topp tommel opp», skrev Sofie etter å ha testet minivibratoren Cuties. Les hele hennes anmeldelse her.

Dette sier andre kunder (3)

Hvor mange stjerner vil du gi?