Womanizer Liberty rosa pakke med rens

Artikkelnr. 119082
995,- før 1124,00

GRATIS RENS

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Hva får du om du kombinerer Womanizer Liberty og en rensespray? Muligheten til å nyte deilige orgasmer igjen og igjen. Psst: Sprayen får du med på kjøpet.

Det er mange gode argumenter for hvorfor du bør skaffe deg en Womanizer Liberty, men det beste argumentet av de alle, er dette: 

9 av 10 kvinner trenger klitorisstimuli for å oppnå orgasme, og Womanizer er sexleketøyet som får jobben gjort.  

Womanizer Liberty rosa 

Womanizer Liberty har ingen vibrerende motor. Womanizer sender trykkbølger mot klitoris og stimulerer alle 8000(!) nervetråder uten å være i direkte berøring. Det forhindrer overstimulering og tillater deg å komme igjen og igjen... Med Womanizer opplever nemlig mange kvinner å få multiorgasmer! Womanizer Liberty rosa har 6 pirrende intensitetsnivåer, den er liten og nett og kommer med et hygienisk og reisevennlig magnetlokk. Den kan også fint brukes under samleie med en partner! 

Luksus Vibratorrens spray 

Med riktig vibratorrens vil du kunne nyte din Womanizer igjen og igjen – og det garanterer vi at du kommer til å ville gjøre! Derfor får du nå en rensespray fra Kondomeriets egne Luksus-serie med på kjøpet. Rensesprayen er antibakteriell og fjerner bakterier på alle dine sexleketøy. Flasken rommer 150 ml!

Les mer om hvordan du rengjør din Womanizer. 

Hvor mange stjerner vil du gi?

Andre har også sett på: