Womanizer Liberty rosa Climaximumpakke

Artikkelnr. 119939
1149,- før 1403,00

TIL HENNE

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Herlig Womanizerpakke med en snerten klitorisvibrator og en praktisk rensespray. Perfekt for deg som ønsker en klitorispakke spekket med nytelse! 

Womanizer Liberty Rosa

Denne pakken kan friste med en av våre absolutte bestselgere! Womanizer Liberty vil ta deg med på orgasmekarusell igjen, og igjen og igjen...  En womanizer stimulerer klitoris på en helt unik måte. Et mildt vakuum sørger for en utrolig deilig suttefølelse på klitoris, og de intenst pirrende trykkbølgene pusher deg ubønnhørlig over kanten. Womanizer Liberty har 6 herlige intensitetsnivåer, så her kan du skreddersy nytelsen etter ditt behov. Den er dessuten oppladbar, og gir deg opptil 2 timer med deilig alenetid. I tillegg har Womanizer Liberty et magnetlokk, som både sikrer hygienisk og reisevennlig oppbevaring.

Climaximum Klitorisvibrator Sepora 

Grav litt til i klitorispakken, og du vil finne den utrolig delikate klitorisvibratoren Sepora fra den lekre Climaximum-serien. Klitorisvibratoren gir en intens deilig og kilende vibrasjon, og er helt perfekt som forspill på brystvorter og klitoris, før den store finalen med Womanizeren! Den lekre vibratoren gir deg hele 10 forskjellige programmer å lege deg med. Klitorisvibratoren er også helt perfekt å ta med seg for en litt avstressende runde i dusjen. Klitorisvibratoren benytter 2 stk AAA-batterier, så med nok batterier i skuffen, vil du aldri gå tom for nytelse...

Vibratorrens S8 spray

Ta godt vare på alle de herlige sexleketøyene i pakken din. Når du har kommet til hektene etter orgasmefesten, ta en tur på badet og rengjør leketøyene med lunkent vann, og mild intimsåpe. Avslutt med et tynt lag av vibratorrens S8 spray, la det få virke og skyll av. Vips, så er 99.99% av bakteriene fjernet fra de dyrebare sexleketøyene dine. Flasken rommer 150 ml.

Hvor mange stjerner vil du gi?