Womanizer Liberty rød startpakke

Artikkelnr. 119211
999,- før 1243,00

DET HUN VIL HA

Lagerstatus

Produktet er dessverre utsolgt på nett.

I denne pakken får du alle ingrediensene du trenger for å oppdage de himmelske Womanizer-orgasmene som alle snakker om! En Womanizer Liberty, et glidemiddel og en rensespray!

Womanizer Liberty rød

Har du ennå ikke har prøvd en Womanizer, er det sannelig på tide! Hvorfor, tenker du kanskje? Svaret lyder slik: Med Womanizer opplever mange kvinner å få orgasme raskere enn før. Flere opplever dessuten å få multiorgasmer med den fantastiske klitorisstimulatoren! Womanizer Liberty er liten og nett, men gir stor nytelse. Silikonhetten på Womanizer Liberty tres rundt klitoris og sender trykkbølger ned mot klitoris. Alle 8000 nervetråder stimuleres faktisk uten direkte berøring og vil gi deg en annerledes orgasme. Womanizer Liberty har 6 pirrende intensitetsnivåer og takket være sin nette størrelse kan den også fint brukes med en partner. Orgasmefavoritten har et hygienisk og reisevennlig magnetlokk, er helt vanntett og oppladbar. Aldri gå glipp av et klimaks igjen! 

Her kan du finne 10 gode sexstillinger med Womanizer

Luksus naturlig glid

Glidemiddel er undervurdert av mange, men kan virkelig bidra til å løfte nytelsen til nye høyder. Hver berøring føles mykere, glattere og deiligere! Luksus Naturlig glidemiddel (100 ml) er et vannbasert glidemiddel og passer derfor til alle typer leketøy. Det har en glatt konsistens, holder lenge og er nøytralt på både smak og lukt. 

Vibratorrens EasyGlide spray 150ml

God hygiene i forbindelse med sexleketøy er viktig for å unngå å få irritasjon i underlivet og for å opprettholde den gode kvaliteten på dine sexleketøy. Og når det gjelder rengjøring av Womanizer er det viktig å bruke rensespray og ikke rensegelé, for ikke å tette for de deilige trykkbølgene! Vibratorrensen fra EasyGlide er en rensespray som sørger for å rengjøre din Womanizer på rett måte, slik at du kan gjenta suksessen... igjen og igjen. Noe du definitivt kommer til å ville gjøre etter å ha blitt hektet på Womanizer, du også. Rensesprayen er vannbasert og antibakteriell og kan brukes for å desinfisere alle dine sexleketøy. Flasken rommer 150 ml. 

Her kan du lese om hvordan du rengjør din Womanizer

Hvor mange stjerner vil du gi?