Womanizer Liberty rød pakke med glid

Artikkelnr. 119006
1 omtaler
965,- før 1094,00

FÅ GLID

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Womanizer Liberty rød + Luksus Aloe Vera glidemiddel = orgasmekombo! Glidet får du gratis...

Er du blant kvinnene som ennå ikke har prøvd en Womanizer, er det sannelig på tide! Hvorfor, tenker du kanskje?

Svaret lyder slik: Med Womanizer opplever mange kvinner å få orgasme raskere enn før. Flere opplever dessuten å få multiorgasmer med den fantastiske klitorisstimulatoren! 

Womanizer Liberty rød

Silikonhetten på Womanizer Liberty tres rundt klitoris og sender trykkbølger ned mot nytelsesknoppen. Vakuumet, som oppstår inne i hetten, stimulerer alle 8000(!) nervetråder i klitoris, uten å være i direkte berøring. Det forhindrer overstimulering og tillater deg å komme igjen og igjen.

Womanizer Liberty rød er liten og nett, men gir stor nytelse. Womanizer Liberty har 6 pirrende programmer og kan fint brukes under samleie med en partner! Orgasmefavoritten har et hygienisk og reisevennlig magnetlokk og er dessuten helt vanntett. Faktisk kan vannet forsterke trykkbølgene og gjøre det hele enda mer intenst...

Her kan du lese om hvordan du rengjør din Womanizer.

Luksus Aloe Vera glidemiddel

Med riktig glidemiddel vil din Womanizer-opplevelse bli komplett. Du får derfor nå Luksus Aloe Vera glidemiddel med på kjøpet. Glidemiddelet er vannbasert og inneholder aloe vera-ekstrakt som gir huden ekstra fuktighet. Glidet setter ikke flekker på lakenet og gir god glid. Tuben rommer 100 ml!

Dette sier andre kunder (1)

Hvor mange stjerner vil du gi?