Womanizer Liberty rød julepakke

Artikkelnr. 120345
995,- før 1253,00

FÅ GLID & RENS

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

I denne julepakken får du alle ingrediensene til å lage den perfekte julegaven til deg selv, eller en du er glad i. Pakken inneholder bestselgeren Womanizer Liberty, og to tilbehør som du får med på kjøpet…

Womanizer Liberty rød julepakke inneholder:

  • Womanizer Liberty rød
  • Glidemiddel EasyGlide vannbasert 150 ml
  • Vibratorrens EasyGlide rens 150 ml

Bestselgende Womanizer

Womanizer Liberty er en klitorisstimulator, som ikke bruker vibrasjoner, men orgasmefremkallende teknologi for å ta deg til orgasmehimmelen. For ja – du kommer dit! Womanizer bruker trykkbølger som klarer å stimulere alle 8000 nerveender i klitoris på en skånsom måte.

En silikonhette på sexleketøyet plasseres rundt klitoris og lager et lite vakuum som pulserer mot klitoris. Det betyr at klitoris ikke berøres direkte av annet enn luft. Dette gjør det lettere å få en orgasme, og også flere på rad! Womanizer Liberty har hele 6 pirrende intensitetsnivåer, så her finnes det noe for de aller fleste. Womanizer Liberty er nett og liten og kommer i en reisevennlig størrelse, og har et magnetlokk som ingen av de andre modellene har. Dette lokket gir sexleketøyet et diskre utseende, og sikrer hygienisk oppbevaring. Womanizer Liberty er dessuten oppladbar og vanntett.

Om du ikke ennå har prøvd, burde du hive deg på Womanizer-bølgen. Du vil nok ikke angre! 

Få glidemiddel med på kjøpet!

I pakken får du et vannbasert glidemiddel fra EasyGlide med på kjøpet. Glidemiddelet gir god glid og er spesielt godt egnet å bruke med sexleketøy. Det kan faktisk brukes med alle typer sexleketøy, kondomer og under samleie. Glidemiddelet har en glatt og tynn konsistens, som ikke klisser og som fjernes lett med vann. Glidemiddelet er nøytralt på lukt og smak. Ingredienser: aqua, hydroksyetylcellulose, sitronsyre, glyserin, kaliumsorbat, natriumbenzoat. 

Få leketøyrens med på kjøpet!

Pakken inneholder også en vibratorrens fra EasyGlide, som også følger med på kjøpet. Vibratorrensen er supergod å bruke på Womanizer fordi den kommer i sprayform, noe som ikke vil hindre de orgasmiske trykkbølgene. Rensesprayen er superenkel å bruke. Alt du må gjøre er å spraye et tynt lag over sexleketøyet etter du har vasket Womanizer med vann og mild intimsåpe. La sprayen få virke litt før den skylles eller tørkes av. Ingredienser: 5% non-ionogenc surfactants, anionic surfactants, methylchloriosothiazolinonc, methylisothiazolinone.

Hvor mange stjerner vil du gi?