ÅRETS PAKKE!

Womanizer Liberty rød julekalenderpakke

Artikkelnr. 120263
1999,- før 2294,00

FREKK JUL

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Sikre deg årets frekkeste julekalender og årets deiligste julegave i én og samme pakke. Naughty and Nice julekalender og den originale Womanizer Liberty er alt du og en partner vil ha - og mer! Nb: Maks 3 stk pr kunde!

Dette er pakken du ikke vil gå glipp av!

Den fantastiske julekalenderen Naughty and Nice er tilbake og bedre enn noensinne... I tillegg topper vi den frekke kalenderen med årets fineste julegave som garanterer orgasme - nemlig den originale bestselgeren Womanizer Liberty! Denne pakken med Naughty and Nice julekalender og den orginale Womanizer Liberty utgjør en herlig kombinasjon, som garanterer en leken adventstid, en uforglemmelig julefeiring og utallige orgasmer... 

Når du kjøper denne pakken får du:

Årets frekkeste julekalender

Naughty and Nice julekalender ble utsolgt på rekordtid i fjor, og årets utgave er enda bedre! Julekalenderen kombinerer design og kvalitet på aller beste måte! Inne i den utrolig lekre julekalenderen finner dere både noe som vibrerer, smaker, stimulerer, smører og pirrer, og om du planlegger å overraske din kjære med en julekalender denne julen, er det uten tvil Naughty and Nice julekalender du bør gå for. Den inneholder noe til både han, henne og til dere som par, uansett legning. Med denne julekalenderen kan vi love et mer lekent sexliv alene eller med den du er glad i – uansett om du har lyst på han, hen, hun… eller deg selv! 

Tell ned til jul med 24 eksklusive og sexy overraskelser og deilige vibrasjoner, designet for å feire denne spesielle årstiden. Kalenderen er stappfull av sexleketøy og andre lekne produkter som er plukket ut i samarbeid med Europas største sexleketøydistributør, så her snakker vi skikkelig kvalitet! Hver dag kan du og din kjære åpne en eske og avdekke et vidunderlig produkt som du eller dere kan prøve for å finne favorittleketøyet. Dere kan blant annet se frem til å eksperimentere med en parvibrator, en vibrerende penisring og flere frekke bondage-produkter. Dette er virkelig den perfekte adventsgaven å gi eller å få, vakkert pakket inn i et smykke av en kalender som fungerer som julepynt i seg selv, og som fint kan stå fremme både i stuen og på soverommet. Tro oss: Andre julekalendere blekner ganske raskt i sammenligning med denne frekke julekalenderen! 

Årets julegave til henne

Ikke nok med at du får 24 grunner til å elske (i) julen med Naughty and Nice julekalender, så får du i denne pakken også med årets mest populære julegave! Vi vet at alle kvinner ønsker å finne en Womanizer Liberty under treet i år, så i denne pakken har vi derfor lagt med orgasmefavoritten i en herlig rød julefarge. Womanizer Liberty er en absolutt bestselger hos oss, og det er ikke uten grunn. Sexleketøyet er kjent for sin unike evne til å gi nesten alle som prøver det en orgasme. Takket være trykkbølger stimulerer sexleketøyet alle 8000 nerveender i klitoris, uten å være i direkte berøring. Klitoris stimuleres ikke av annet enn luft. Det gjør det enklere å få flere orgasmer etter hverandre – noe mange kvinner har fått oppleve… Womanizer Liberty har seks intensitetsnivåer og et superpraktisk magnetlokk som gir sexleketøyet et diskré utseende, noe som mange foretrekker. Med Womanizer Liberty kan vi både garantere at hun blir fornøyd med julegaven OG at hun får orgasme!

Hvor mange stjerner vil du gi?

Andre har også sett på: