Womanizer Liberty rød fristende pakke

Artikkelnr. 120149
2 omtaler
1249,- før 1493,00

PIRRENDE

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

I denne pakken får du både orgasmefavoritten Womanizer Liberty, Mer Lyst Leken minivibrator og Kondomeriets egen orgasmekrem – og ja, du trenger alle tre!

Womanizer Liberty rød

Womanizer Liberty leken pakke gir deg rett og slett full pakke. Her skal det ikke spares på orgasmer! Pakkens største skatt er Womanizer Liberty rød. Det er en mindre og enklere utgave av den populære Womanizer premium – men den er ikke mindre imponerende! Womanizer Liberty er oppladbar, fullstendig vanntett og reisevennlig, med et hygienisk og diskré magnetcover. Liberty har hele 6 pirrende intensitetsnivåer og gjennom sin orgasmefremkallende trykkbølgeteknologi, stimuleres klitoris uten direkte kontakt. En liten silikonhette plasseres over klitoris og skaper et vakuum inne i hetta som stimulerer alle 10 000 nerveender i klitoris samtidig! Prøv det. Du vil trolig takke oss senere.

Mer Lyst Leken minivibrator

Leken minivibrator fra Kondomeriets egen serie "Mer Lyst" har kraftige vibrasjoner, uten å gi fra seg mye lyd. Kjekt i visse situasjoner... Vibratoren har syv vibrasjoner, og størrelsen gjør at den passer til stimulering vaginalt og mot klitoris. Bruk den alene, med partner – eller med din nye Womanizer. La vibratoren pulsere på innsiden, mens Womanizer forfører klitoris, og gjør deg klar for et indre fyrverkeri! Disse to sammen vil gi deg to forskjellige måter å stimuleres på, og når de brukes sammen, er det intet annet enn ren orgasmedynamitt! Merk at vibratoren er batteridrevet og trenger 2 AA-batterier. Disse medfølger ikke, men du finner batteriene her.

Kondomeriets orgasmekrem 50 ml

Kondomeriets orgasmekrem er blitt en skikkelig bestselger! Smør en liten dråpe av orgasmegullet på klitoris og området rundt og la det få virke. Blodet vil strømme til området og øke følsomheten. Orgasmen å komme lettere, raskere og mer intenst. Bruk orgasmekremen sammen med sexleketøyene, og la kombinasjonen gi deg et fyrverkeri av en orgasme!

Inspirasjon:

Dette sier andre kunder (2)

Hvor mange stjerner vil du gi?