Womanizer Liberty Lily Allen pakke rens

Artikkelnr. 120081
1 omtaler
965,- før 1094,00

FÅ RENS

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (16)

Womanizer Liberty by Lily Allen er et fyrverkeri av et sexleketøy! Kjøp den nå og få med en vibratorrens gratis.

Orgasmefavoritt

Womanizer har definitivt blitt en snakkis – og det med god grunn. Med denne lekne klitorisstimulatoren kan du både få orgasme raskere – og multiorgasmer. 

Grunnen er enkel: Womanizer stimulerer alle nerveendene i klitoris samtidig – mmm! Dette gjøres helt uten direkte berøring, ettersom silikonhetten lager et vakuum, som «sutter» på klitoris, og aktiverer deilige trykkbølger. Den unike orgasmefremkallende teknologien gjør det lettere å få orgasme og forhindrer overstimulering. Det betyr at du kan få kjenne den deilige følelsen igjen og igjen og igjen...

Womanizer Liberty Lily Allen

Womanizer Liberty Lily Allen kommer i friske og lekne farger som artisten selv beskriver som morsomme, feminine og modige. Med Womanizer Liberty kan du velge mellom seks pirrende intensitetsnivåer. Det er nærmest umulig å ikke finne et nivå som vipper deg over kanten. Den er dessuten oppladbar, vanntett og kommer med et reisevennlig magnetdeksel. Dette sikrer både diskré og hygienisk oppbevaring – og gjør den enkel å ta med seg i veska, for eksempel på vei til en leken partner... Womanizer Liberty Lily Allen er en Limited Edition, og kommer i et begrenset opplag. Sikre deg den nå, og opplev deilige orgasmer, du og.

Vibratorrens inkludert

Tango vibratorrens spray lar deg rengjøre sexleketøyene dine på en enkel og effektiv måte. Rensesprayen fjerner bakterier, slik at du kan nyte dine sexleketøy igjen og igjen. Vibratorrensen kan brukes på alle sexleketøy, og den er superenkel å bruke. Siden den kommer som en spray, behøver du ikke å smøre ut noe som helst.  Alt som trengs er et par sprut med flasken over sexleketøyet.

Slik bruker du vibratorrensen

Vask sexleketøyet ditt først med mild såpe og vann. Deretter sprayer du vibratorrensen over sexleketøyet ditt, eller på en fuktig klut som du bruker til å vaske sexleketøyet med. Tørk grundig eller skyll den i lunket vann etter rensen har fått virke. Flasken som vibratorrensen kommer i, rommer 150 ml!

Unngå kontakt med øynene. Oppbevares utilgjengelig for barn. Produktet skal oppbevares i romtemperatur, unngå direkte sollys. 

Ingredienser: Vann, dodecylbenzenesulfonate, methylpentandiol, propylene glycol, PEG-200, parfyme. Inneholder ikke alkohol. 

Inspirasjon: 

Dette sier andre kunder (1)

Hvor mange stjerner vil du gi?