Womanizer Liberty Lilla parpakke

Artikkelnr. 120913
1029,- før 1373,00

PIRRENDE

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (8)

Forsterk opphisselsen med denne deilige parpakken bestående av tre kundefavoritter: Womanizer liberty lilla, Fifty Shades brystklyper og kondomeriets orgasmekrem!

La deg friste av denne deilige parpakken bestående av: 

Det er på tide å skaffe seg en Womanizer...

Og spesielt denne! Womanizer Liberty er en enklere og nettere versjon av womanizer, men den er virkelig SÅ god. Med dens orgasmetriggende trykkbølger skiller den seg ut fra alt annet du har prøvd tidligere. Dette herlige sexleketøyet bruker nemlig ikke vibrasjoner, men helt unike trykkbølger som stimulering. Plasser stimulatoren over klitoris og kjenn alle de 8000 nervetrådene riste av nytelse! Høres magisk ut ikke sant? Aldri har det vært enklere å få orgasme! Womanizeren har to utbyttbare silikonhetter, en i liten og stor størrelse, og er nøye designet for å passe perfekt rundt klitoris. Når womanizeren er skrudd på, vil silikonhetten "sutte" og skape et fantastisk vakuum rundt klitoris, som får deg til å komme igjen... og igjen... og igjen! Womanizer liberty er svært reisevennlig da den har enkel USB-lading med magnet og et diskré reisedeksel. Det blir ingen problem å skjule den for nysgjerrige øyne... Ved å justere på pluss- og minusknappene kan du velge mellom å ha mer myke eller kraftige trykkbølger. Juster opp og ned i 6 ulike intensititetsnivåer. Og det beste: den er vanntett! Våte omgivelser blir ikke noe problem...

Pirrende brystklyper fra Fifty Shades of Grey-serien!

Her har du det du trenger for å gjøre denne pakken ekstra pirrende og forførende... Brystklyper fra Fifty Shades of Grey! Brystvortene er jo en av de mest følsomme erogene sonene vi har, så disse vil gi deg den lille opphisselsen du lengter etter... Brystklypene er enkle å justere slik at de passer alle, og kan strammes inn slik du ønsker det. Klypene har hver sitt lodd som hverken er for tune eller for lette. Sammen med klypene får du en lekker oppbevaringspose av sateng! 

Het og pirrende orgasmekrem

For å skru opp varmen enda mer i denne pakken har vi lagt med en av kundefavorittene: Kondomeriets orgasmekrem! For deg som aldri har prøvd denne kremen før, gled deg til noe fantastisk... For denne får virkelig blodet til å strømme! Bokstavelig talt. Kondomeriets orgasmekrem er en krem som kan brukes på klitoris, på penis og andre erogene soner for å øke følsomheten. Kremen inneholder en aminosyre som gjør at blodårene rettes mer ut og dermed gir rom for mer oksygen. Dette fører til at du blir mer følsom for berøring, slik at orgasmen kommer lettere og føles mer intens! Ps. ikke bli for overivrig og smør for mye på, en liten dært holder som regel. 

Det er viktig å vite at en orgasmekrem dessverre ikke er et vidundermiddel dersom du sliter med å få orgasme. Den gjør at klimakset kommer raskere, er sterkere og varer lengre, men man må kjenne sin egen kropp før man kan oppnå orgasme. Flere kan også oppleve at effekten er mest optimal etter 3-4 gangers bruk.

INFO: Bør ikke brukes dersom du er gravid eller smittet med en kjønnssykdom.

Innholdsfortegnelse: 

Vann, Propylene glycol, PEG-40 Hydrogenated castor oil, Hydroxyethylcellulose, L-Arginine, Methyl lactate, Methyl nicotinate, Sodium methylparaben, Sodium ethylparaben, Sodium prpoylparaben, Mentha piperita oil, Sitronsyre, Limonene.

Lyst til å se flere av våre fantastiske pakketilbud? Her har du flere godsaker: Se hele utvalget her. 

Hvor mange stjerner vil du gi?