Womanizer Liberty lilla Climaximumpakke

Artikkelnr. 119940
1199,- før 1443,00

REN NYTELSE

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Deilig klitorispakke! Pakken er perfekt for deg som elsker intens stimulering av klitoris, og endeløse orgasmer...

Womanizer Liberty Lilla

Åpne pakken, og gled deg til å pakke opp selve nytelsesjuvelen i klitorispakken! Nydelige Womanizer Liberty, i en dus lillafarge, bare venter på å få ta deg med på endeløse orgasme-eventyr! Nyt den intenst deilige suttefølelsen din Liberty gir deg, og bare gi deg fullstendig hen til de deilige trykkbølgene. Liberty kan friste med 6 trinn av intensitet, så her ligger alt til rette for multiorgasmer... Nyt din Liberty i dusjen, på sofaen, i sengen eller i hengekøya en deilig solskinnsdag! Den er liten, diskret og nett, så bare fantasien som setter grenser for hvor den kan nytes... Womanizer Liberty, er oppladbar, og gir deg opptil 2 timers erotisk lek. Den er kjekk å ta med på reise også, den har et elegant og diskret magnetisk lokk, så den holder seg fresh og fin i kofferten!

Climaximum minivibrator Ardor 

Enda en deilig skatt i pakken! Minivibratoren Ardor fra Climaximum har en fløyelsmyk overflate, og byr på hele 10 forskjellige vibrasjoner. Ardor er ganske enkelt genialt utformet... Du kan la den ligge inne i deg, med din favorittvibrasjon. Takket være formen på vibratoren, vil den ikke skli ut av seg selv. Prøv den sammen med Womanizer Liberty. Vi garanterer orgasmer du aldri har kjent maken til... Vibratoren bruker 1 stk AAA-batteri, så sørg for å ha et lite lager i skapet, så du ikke går glipp av en orgasme når det du trenger det mest!

Tango vannbasert glidemiddel 125 ml

Nyt din Liberty og minivibratoren sammen med det helt nødvendige og glatte vannbasert fra Tango-serien, og du vil definitivt øke nytelsen sexleketøyene dine gir deg. Det blir lettere å få til et godt vakuum med Liberty, og du får en nydelig friksjonsfri opplevelse med minivibratoren! Tango glidemiddel er vannbasert, så det passer perfekt til alle typer sexleketøy, til samleie og med kondomer.

Ingredienser: Aqua, Glycerin, Hydroxyethhylcellulose, Phenoxyethanor, Ethylhexylglycerin.

Hvor mange stjerner vil du gi?