Womanizer Liberty lilla analpakke

Artikkelnr. 120171
1 omtaler
1179,- før 1443,00

OH JA!

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Denne pakken inneholder kundefavoritten Womanizer Liberty, analplugg med klar diamant og vår bestselgende orgasmekrem. Perfekt for deg som både ønsker magiske klitorisorgasmer og en søt og liten analplugg.

Womanizer Liberty lilla

Womanizer er kjent for å bruke trykkbølger i stedet for vibrasjoner, og fungerer dermed helt annerledes enn en vibrator. Den lille silikonhetten tres rundt klitoris hvor den lager et lite vakuum som "sutter" på klitoris. Faktisk berøres ikke klitoris av annet enn luft, noe som gjør det enklere å komme igjen og igjen. Mange kvinner får ikke bare sine beste orgasmer hittils, men mange opplever også sine første multiorgasmer med Womanizer. Womanizer Liberty er kanskje liten, men den har nok kraft til å gi deg orgasmen du lengter etter. Ta sjansen, og takk oss senere! Womanizer Liberty har seks ulike programmer – fra mykt og pirrende til mer intense trykkbølger. Dessuten er den genial å ha med på tur, uansett om du skal til kjæresten etter jobb, eller på en lengre reise. Magnetlokket sørger for en diskret og hygienisk oppbevaring. 

Analplugg med lekker diamant

Denne anapluggen er laget i metall og er utsmykket med en klar diamant i stopperen. Buttpluggen er formet som en dråpe, med en avsmalnet spiss, og har et tynt skaft. Dette gjør at analpluggen er enkel å innføre og sikrer at den holder seg på plass! Buttpluggen  kan brukes med alle typer glidemiddel. Prøv den også til litt pirrende temperaturlek ved å legge den i enten varmt eller kaldt vann før den settes på plass. Temperaturen vil definitivt gi deg en ny og herlig følelse!

Kondomeriets orgasmekrem 50 ml

Kondomeriets orgasmekrem kan gi lengre, sterkere og raskere orgasme. Og hvem vil vel ikke ha det? Smør en liten dråpe av kremen på klitoris og området rundt og la kremen få virke. Orgasmekremen inneholder L-Arginin, en aminosyre som gjør at blodårene rettes ut og mer oksygen kommer til. På denne måten blir du mer følsom for berøring, slik at orgasmen kan komme lettere og mer intenst. Kombiner en liten dråpe av orgasmekremen med Womanizer og stimuler i vei. Forbered deg på et skikkelig orgasmefyrverkeri! 

Dette sier andre kunder (1)

Hvor mange stjerner vil du gi?