Womanizer Liberty leken pakke

Artikkelnr. 118985
1149,- før 1347,00

LEKEN PAKKE

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

I denne pakken får du både orgasmefavoritten Womanizer Liberty, Mer Lyst Leken minivibrator og Kondomeriets egen orgasmekrem – og ja, du trenger alle tre!

Womanizer Liberty leken pakke gir deg rett og slett full pakke. Her skal det ikke spares på orgasmer!

Womanizer Liberty rød

Womanizer Liberty er en mindre og enklere utgave av den populære Womanizer premium – men ikke mindre imponerende! Liberty er oppladbar, fullstendig vanntett og reisevennlig, med et hygienisk og diskré magnetcover. Liberty har hele 6 pirrende programmer og gjennom sin orgasmefremkallende trykkbølgeteknologi, stimuleres klitoris uten direkte kontakt. Prøv det. Du vil trolig takke oss senere.

Les også: Slik vasker du din Womanizer.

Mer Lyst Leken minivibrator

Leken minivibrator fra Kondomeriets egen serie "Mer Lyst" har kraftige vibrasjoner, uten å gi fra seg mye lyd. Kjekt i visse situasjoner... Vibratoren har syv vibrasjoner, og størrelsen gjør at den passer til stimulering vaginalt og mot klitoris. Bruk den alene, med partner – eller med din nye Womanizer. La vibratoren pulsere på innsiden, mens Womanizer forfører klitoris, og gjør deg klar for et indre fyrverkeri! Merk at vibratoren er batteridrevet og trenger 2 AA-batterier. Disse medfølger ikke, men du finner batteriene her.

Kondomeriets orgasmekrem (10 ml)

Kondomeriets orgasmekrem kommer i en liten tube som rommer 10 ml. Smør en liten dråpe av orgasmegullet på klitoris og området rundt og la det få virke. Blodet vil strømme til området og øke følsomheten. Orgasmen å komme lettere, raskere og mer intenst. Bruk orgasmekremen sammen med sexleketøyene, og la kombinasjonen få øynene til å rulle bak i hodet av vellyst…

Les mer om hvorfor du bør bruke orgasmekrem.

Hvor mange stjerner vil du gi?

Andre har også sett på: