Har du lenge lurt på om du bør kjøpe en Womanizer? Svaret er selvsagt JA! Denne pakken gir deg det du trenger for den komplette Womanizer-opplevelsen.

Womanizer Liberty rød

Womanizer Liberty er en av våre absolutte bestselgere og kundenes orgasmefavoritt. Og det er ikke uten grunn: Womanizer Liberty sender orgasmefremkallende trykkbølger mot klitoris. Faktisk gir Womanizer deg orgasme uten å være i direkte berøring med klitoris. Det forhindrer overstimulering, og mange kvinner opplever at det er lettere å komme igjen og igjen! Womanizer Liberty er liten og nett og har i tillegg et magnetcover som gjør oppbevaringen hygienisk og diskré. Womanizer Liberty har 6 herlige nivåer, er oppladbar og fullstendig vanntett.

Vibrator Infinity lilla

Vibratoren Infinity er oppladbar, glatt i teksturen og glir behagelig inn. Den er 19 cm lang og har en omkrets på 11 cm. Størrelsen vil falle i smak hos de fleste og håndtaket gjør den enkel å håndtere. Her kan du leke deg med ti ulike vibrasjonsrytmer – enten under dynen eller i dusjen. Hver for seg vil sexleketøyene gi deg nytelsen du vil ha, men sammen vil de gi deg nytelsen du ikke visste at du kunne få! La Womanizer Liberty stimulere klitoris, mens vibratoren Infinity brukes innvendig eller på andre erogene soner. Orgasmekomboen vil definitivt pirre deg til nye og deilige orgasmer!

Bruk rett glidemiddel til Womanizer

Glidemiddel løfter onani og sex til nye høyder, og bør prøves med både Womanizer, partner og dine andre sexleketøy. Til Womanizer kan du ikke bruke et hvilket som helst glidemiddel. Silikonbasert og hybridglid vil kunne tette de deilige trykkbølgene. I pakken får du derfor med rett glid. Luksus Aloe Vera glidemiddel er vannbasert og tilsatt aloe vera-ekstrakt. Det gir ekstra fuktighet til huden og god glid. Tuben rommer 100ml.

Husk riktig rens til Womanizer

God hygiene ER viktig, og bør ikke hoppes over. Det forhindrer bakterievekst på leketøyet, som kan gi irritasjon og infeksjon i underlivet. Til Womanizer er det viktig å velge riktig vibratorrens for å opprettholde den fantastiske orgasmekapasiteten. Vibratorrens i geléform kan nemlig tette for trykkbølgene. Derfor får du med S8 vibratorrens i sprayform (150 ml). Den kan brukes på alle dine sexleketøy og desinfiserer etter vask. Et par sprut er alt som trengs!

Hvor mange stjerner vil du gi?