Womanizer Liberty blå pakke med rens

Artikkelnr. 119083
995,- før 1124,00

GRATIS RENS

Vipps Hurtigkasse

*Frakt fra kun 59,- *Alltid diskret

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (100+)
Finn produktet i butikk

Er du blant dem som ennå ikke har opplevd orgasmegledene med en Womanizer? Ta sjansen på Womanizer Liberty blå og få med gratis rensespray.

Womanizer Liberty blå 

9 av 10 kvinner trenger klitorisstimuli for å få orgasme, Er du blant dem? Da er Womanizer Liberty det perfekte valget for deg. Womanizer Liberty blå er kanskje liten og nett, men gir stor nytelse. Det er ikke uten grunn at sexleketøyet er blitt hyllet av kvinner verden rundt for sin orgasmekapasitet. Her er noen gode grunner til å velge Womanizer Liberty blå: 

  • Womanizer Liberty stimulerer alle 8000 (!) nervetråder i klitoris gjennom å sende trykkbølger mot klitoris. 
  • Trykkbølgene stimulerer klitoris uten å være i direkte kontakt. Det forhindrer overstimulering og gjør det lettere å oppnå orgasme raskere og å få orgasme igjen og igjen... 
  • Den har seks ulike programmer, er oppladbar og har et hygienisk og reisevennlig magnetlokk. 
  • Den er oppladbar og lades enkelt opp via en USB-magnetlader.  
  • Womanizer Liberty er helt vanntett og kan med fordel tas med i dusjen og badekaret. Faktisk kan vannet forsterke trykkbølgene og gjøre det enda mer intenst... 
  • Womanizer Liberty har et lavt lydnivå. Det er altså kun ditt eget støynivå du må tenke på. 

Vibratorrens Toyjoy spray 

For at du skal kunne nyte din Womanizer igjen og igjen (og tro oss, det kommer du til å ville gjøre), er det viktig å bruke riktig rens. Når du kjøper Womanizer Liberty blå, får du derfor med Toyjoy rensespray, en antibakteriell spray (150 ml) som fjerner bakterier på leketøyet uten å tette trykkbølgene. Og som en bonus avgir den i tillegg en frisk og god duft etter påføring! 

Les mer om hvordan du rengjør Womanizer. 

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på:

Andre har også sett på: