Womanizer Liberty 2 Nexus fersken pakke

Artikkelnr. 121704
1599,- før 1937,00

BESTSELGER

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (9)

Den perfekte parpakken for dere som er nysgjerrige på Womanizers berømte trykkbølgeteknologi og det fantastiske bakdøra har å by på. Her får du også med anal glidemiddel!

Analpakke med Womanizer!

Denne fantastiske pakkedealen gir deg muligheten til å oppleve herlige orgasmer både foran og bak! Inkludert i pakken er en av våre mest populære Womanizers sammen med et flott sett med analplugger. Denne pakken er perfekt for både nybegynnere og mer erfarne! I tillegg får du også et deilig analglidemiddel med på kjøpet. 

Pakken inneholder tre av våre bestselgende produkter: 

Bestselger: Womanizer Liberty 2!

Womanizer Liberty 2 gjør sitt comeback i livlige, nye farger og med forbedrede egenskaper! Enten du er ny på dette området eller ser etter å oppgradere din lojale partner, er tiden inne. Liberty 2 er det definitive leketøyet som tilfredsstiller både de uerfarne og erfarne brukerne. Med den anerkjente trykkbølgeteknologien fra Womanizer, gjør Liberty 2 det enkelt å nå klimaks. Trykkbølgene stimulerer alle 10 000 nerveendene i klitoris samtidig, og gir en unik opplevelse uten faktisk å røre ved klitoris! Silikonhetten plasseres enkelt over klitoris, skaper et delikat vakuum, og gir mild suge- og pulseringsstimulering. Den sugende effekten fra trykkbølgene gir en annerledes følelse og stimulering sammenlignet med vibrasjonene fra vanlige vibratorer. Det er ikke uten grunn at kvinner over hele verden har rost Womanizers unike trykkbølgeteknologi. Mange melder om raskere og mer intense orgasmer enn noensinne!

Analpluggsett fra Nexus

Dette lekre sorte analpluggsettet fra Nexus gir deg muligheten til å øve deg på analsex! Settet inneholder tre forskjellige størrelser av analplugger, slik at du kan begynne forsiktig og gradvis jobbe deg opp i størrelse. Analpluggene kommer i small, medium og large størrelser. Alle leketøyene er laget av eksklusivt og mykt silikonmateriale, og har fleksible skaft med små rifler for ekstra stimulering i anus. Den dråpeformede designen gjør det enkelt og behagelig å føre inn analpluggen. Husk å bruke rikelig med analglidemiddel. Disse er ideelle for nybegynnere som ønsker å utforske analsex, men er også egnet for de med mer erfaring!

Glid med ekstra fuktighet

Når du ønsker et tyktflyntede glidemiddel som holder ekstra lenge på fuktigheten, gir Luksus Anal den perfekte gliden. Ved analsex og bruk av sexleketøy som buttplug og prostatavibrator er det svært viktig med ekstra fuktighet. Sørg derfor alltid for å bruke rikelig med glid. 

Ingredienser: Aqua, Glycerin, Monopropyleneglycol Usp, Carboxymethyl Cellulose, Sodium Methylparaben, Sodium Ethylparaben, Sodium Propylparaben.

Hvor mange stjerner vil du gi?