Womanizer Liberty 2 lilla dildopakke

Artikkelnr. 121753
1299,- før 1686,00

BESTSELGER

Lagerstatus

Produktet er dessverre utsolgt på nett.

Womanizer Liberty 2 i nydelig lilla, realistisk dildo med baller + vannbasert glid og rens....høres ut som en orgasmisk aften!

Få Womanizer Liberty, realistisk dildo på 15 cm + glid og rens til en fantastisk pris!

Med både klitorisstimulering og penetrering av en myk, men fast dildo trenger du ikke vente lenge på de eksplosive orgasmene! Denne pakken inneholder alt du trenger til en kveld alene, eller sammen med partner. Pakken inneholder: 

 • Womanizer Liberty 2 lilla
 • Dildo med baller realistic 15 cm
 • Easy glide vannbasert glidemiddel
 • Easy glide vibratorrens

   

  Bestselger: Womanizer Liberty 2!

  Womanizer Liberty 2 i en nydelig lillafarge. Liberty 2 er leketøyet som tilfredsstiller både de uerfarne og erfarne brukerne. Med den anerkjente trykkbølgeteknologien fra Womanizer, gjør Liberty 2 det enkelt å nå klimaks. Det er ikke uten grunn at kvinner over hele verden har rost Womanizers unike trykkbølgeteknologi. Mange melder om raskere og mer intense orgasmer enn noensinne!

  Naturtro sexleketøy

  Hvis du liker naturtro sexleketøy, bør denne dildoen med sugekopp bli den neste i samlingen din. Sugekoppen lar deg feste dildoen i nesten alle type overflater. Dildoen er laget av et realistisk materiale som er bøyelig, men som samtidig føles fast og deilig. Dildoen føles ikke bare svært ekte, men den ser også naturtro ut - med et utpreget penishode, realistiske detaljer og baller. Dildoen har dessuten en realistisk størrelse! Forvent deg å klynke av nytelse ... 

  Glid & rens

  Glid og rens følger også med i pakken slik at du kan få den silkemyke opplevelsen av penetrasjon uten friksjoner. Husk å rense sexleketøyet ditt godt etter bruk slik at leketøyets levetid varer lenger. 

Hvor mange stjerner vil du gi?