Denne pakken er perfekt for deg som er ute etter det beste av det beste for henne. Her får du orgasmefavoritten Liberty 2, Tango Enzo minivibrator, og Pjur glidemiddel!

Pakke med 3 bestselgere!

Er du nysgjerrig på sexleketøy, men vet ikke hvor du skal starte? Da er denne pakken perfekt å starte med! I denne pakken får du tre av våre bestselgende produkter: 

Bestselger: Womanizer Liberty 2!

Womanizer Liberty 2 gjør sitt comeback i livlige, nye farger og med forbedrede egenskaper! Enten du er ny på dette området eller ser etter å oppgradere din lojale partner, er tiden inne. Liberty 2 er det definitive leketøyet som tilfredsstiller både de uerfarne og erfarne brukerne. Med den anerkjente trykkbølgeteknologien fra Womanizer, gjør Liberty 2 det enkelt å nå klimaks. Trykkbølgene stimulerer alle 10 000 nerveendene i klitoris samtidig, og gir en unik opplevelse uten faktisk å røre ved klitoris! Silikonhetten plasseres enkelt over klitoris, skaper et delikat vakuum, og gir mild suge- og pulseringsstimulering. Den sugende effekten fra trykkbølgene gir en annerledes følelse og stimulering sammenlignet med vibrasjonene fra vanlige vibratorer. Det er ikke uten grunn at kvinner over hele verden har rost Womanizers unike trykkbølgeteknologi. Mange melder om raskere og mer intense orgasmer enn noensinne!

Tango Enzo minivibrator

Enzo minivibrator fra Tango-serien er en spenstig liten minivibrator som leverer deg deilige vibrasjoner. Vi har sammen med våre produktekspert i Kondomeriet, samlet sammen alle deres kundetilbakemeldinger og spesialdesignet dette leketøyet slik at den skal tilfredstille deg på best mulig måte. Dette leketøyet er helt unikt og fåes ikke noen andre steder i verden! Enzo kommer i et naturtro utseende med pirrende riller langs skaftet og et markert penishodet. Minivibratoren er heltrukket i Tango sitt kjente lilla silikonmateriale som både ser og føles fantastisk ut. Dette leketøyet er perfekt for nybegynnere, og for deg som er på jakt etter et leketøy å ha med deg på farten. Enzo er alltid med på en tur! Den oppladbare minivibratoren har hele 7 intensitetsnivåer som du styrer enkelt med knappen under skaftet. Leketøyet er også like god å bruke under dyna som i dusjen! La deg forføre av Enzo hele kvelden lang... 

Pleiende glidemiddel for kvinner

Glidemiddel-serien Pjur Woman er spesielt beregnet til bruk på kvinners sensitive slimhinner. Du vil oppleve et deilig og glatt vannbasert glidemiddel, som verken svir eller klisser. Det lette, vannbaserte glidemiddelet egner seg perfekt til sexleketøy og alle typer sex, med unntak av analsex. Der bør man bruke et litt tykkere analt glidemiddel. Glidemiddelet passer også perfekt sammen med kondomer.  

Ingredienser: Aqua (Water), Glycerin, Ethoxydiglycol, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid, Propylene Glycol, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

Hvor mange stjerner vil du gi?