Womanizer Liberty 2 blågrønn parpakke

Artikkelnr. 121660
1349,- før 1698,00

TIL BEGGE

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Hva får du om du kombinerer Womanizer Liberty og Mer lyst digg penisring? En avhengighetsskapende kombinasjon. Perfekt for par!

Womanizer Liberty 2 blågrønn parpakke

Er dere ute etter leketøy som kan passe både for han og henne? Da er denne deilige parpakken midt i blinken! Her får du nemlig: 

Womanizer = orgasme

Den mye omtalte Womanizer Liberty 2 er tilbake, nå i forbedret modell! Enten du er nybegynner på området eller ser etter å oppgradere din trofaste følgesvenn, er tiden inne. Liberty 2 er det ideelle leketøyet for både nybegynnere og de mer erfarne sexleketøybrukerne. Med Womanizers anerkjente trykkbølgeteknologi blir det enkelt å oppnå klimaks. Trykkbølgene stimulerer alle 10 000 nerveendene i klitoris samtidig, og gir en unik opplevelse uten faktisk å berøre klitoris! Den myke silikonhetten plasseres enkelt over klitoris, skaper et delikat vakuum og gir en mild suge- og pulseringsbehandling. Den fortryllende effekten fra trykkbølgene gir en annerledes følelse og stimulering sammenlignet med vibrasjonene fra vanlige vibratorer. Det er ikke rart kvinner over hele verden har hyllet Womanizers unike trykkbølgeteknologi. Mange rapporterer om raskere og mer intense orgasmer enn noensinne!

Womanizer Liberty har lenge hatt sin faste plass i nattbordskuffen hos norske kvinner, og nå er tiden inne for å oppgradere favoritten. Liberty 2 kommer i fire friske farger, og det blir en utfordring å velge den fineste. Den forbedrede modellen har hele 8 intensitetsnivåer, noe som garanterer noe for enhver smak, enten du foretrekker det mildt eller mer intenst. Liberty 2 har beholdt den kompakte størrelsen med et reisevennlig magnetcover, nå med en enda kraftigere magnet for en bekymringsfri reise! I tillegg har den fått en reiselås, slik at den ikke aktiveres i vesken. Med andre ord er dette det ideelle reisefølget!

Penisring med deilige vibrasjoner

Om du er ute etter noe som kan gi det lille ekstra til forspillet og under samleie - da har du kommet riktig. Mer Lyst Digg penisring er sexleketøyet som gir nytelse til både ham og henne! Penisringen kommer i en tjukk ring som plasseres rundt skaftet og som gir han en mer langvarig og kraftigere ereksjon. Skru på vibrasjonene og la partneren din også nyte godt av sexleketøyet. Under samleiet vil vibrasjonene treffe hennes klitoris, eller kunne vibrere mot anusåpningen. Vibrasjonen styres enkelt via fjernkontroll, og penisringen har mange gode vibrasjonsmoduser dere kan leke dere med. De intense og kilende vibrasjonene vil sørge for at dere begge når klimaks under akten! 

Hvor mange stjerner vil du gi?