Womanizer Duo sort vårpakke

Artikkelnr. 120082
1999,- før 2198,00

HEFTIG KOMBO

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Med denne vårpakken er du nærmest garantert orgasme! Inneholder den fantastiske Womanizer Duo og vår bestselgende orgasmekrem. Psst... Orgasmekremen får du gratis!

Womanizer Duo Sort

I denne pakken får du Womanizer Duo i en sexy, sort farge. Womanizer Duo stimulerer klitoris med de kjente, orgasmefremkallende trykkbølgene. En silikonhette plasseres over klitoris og stimulerer alle 8000 nerveender på én og samme tid. Bare dette alene gjør det nærmest umulig for mange kvinner å holde tilbake orgasmen. Men Womanizer Duo kan også brukes til å stimulere innvendig! Womanizer Duo har nemlig en vibrator festet til seg, med en perfekt svai som treffer og stimulerer g-punktet ditt. Denne orgasmekombinasjonen har gitt mange kvinner bakoversveis og resultert i sterkere orgasmer, og for noen også sprutorgasmer!

Mange funksjoner og orgasmekombinasjoner

Totalt finnes det 12 intensitetsnivåer med trykkbølger og 10 deilige vibrasjonsmodus. Womanizer Duo er både oppladbar og vanntett, og den har en kul funksjon som heter "Smart Silence". Det er en sensor i silikonhetten som merker når den er i nærheten av huden din. Så fort den registrerer hudkontakt, skrur trykkbølgene seg på. Når du løfter den vekk fra huden din, går sexleketøyet i hvilemodus. Så praktisk og diskré! Womanizer Duo er perfekt for deg som allerede har en Womanizer og ønsker å oppgradere, eller for deg som ikke ennå har prøvd den fantastiske trykkbølgeteknologien og som elsker dobbel stimulering.

Kondomeriets orgasmekrem 50 ml

I pakken får du med Kondomeriets bestselgende orgasmekrem, og det er ikke uten grunn at denne har blitt en kundefavoritt. Den kan smøres på klitoris, området rundt og inne i skjeden for å gjøre deg mer følsom for berøring der den smøres på. Det betyr at orgasmene kan komme raskere, lettere og være enda mer intense! Det er ikke noe vidundermiddel om du sliter med å få orgasme, men det kan gjøre veien din enklere... Mange kan oppleve at effekten er mest opptimal etter at man har prøvd kremen et par ganger. Prøv deg frem med kremmengden, for en liten ert av kremen er nok til å oppleve kraftfulle orgasmer. Når orgasmekremen starter å virke vil du se at huden får en rødlig nyanse, og kjenne at det prikker, varmer, og kribler. Det er blodet som strømmer til området og gir økt følsomhet. 

INFO: Bør ikke brukes dersom du er gravid eller smittet med en kjønnssykdom.

Ingredienser: Vann, Propylene glycol, PEG-40 Hydrogenated castor oil, Hydroxyethylcellulose, L-Arginine, Methyl lactate, Methyl nicotinate, Sodium methylparaben, Sodium ethylparaben, Sodium prpoylparaben, Mentha piperita oil, Sitronsyre, Limonene.

Hvor mange stjerner vil du gi?