Womanizer Duo sort Tangopakke

Artikkelnr. 120962
1999,- før 2647,00

HAN & HENNE

Lagerstatus

Produktet er dessverre utsolgt på nett.

Har du lyst til å oppgradere din Womanizer? Med Womanizer Duo sort tangopakke får du gjort nettopp det - pluss litt ekstra!

I Womanizer Duo sort Tangopakke får du:

Oppgrader til Womanizer Duo

Om du har lyst til å ta din Womanizer-opplevelse til nye høyder, du må prøve Womanizer Duo sort. Den gir deg nemlig de samme deilige trykkbølgene mot klitoris, som stimulerer alle 8000 nerveendingene i klitoris, i tillegg til fantastisk g-punktstimulering. Vibratordelen har en perfekt svai, som gjør at du enklere kan treffe og stimulere g-punktet. Stimulering av klitoris og g-punktet samtidig kan gi kraftigere orgasmer – og hvem vil vel ikke surfe på litt større orgasmebølger? Klitorisdelen sender ut trykkbølger og vibratoren vibrerer i pulserende rytmer. Totalt finnes det 12 intensitetsnivåer med trykkbølger og 10 deilige vibrasjonsmodus. Her er det noe for alle, og nevnte vi at den er helt vanntett? Prøv den under vann for litt våt variasjon. Womanizer Duo er kremen av kremen, den er svært stillegående og har en “touch-funksjon”, som er en sensor i silikonhetten som merker når den er i nærheten av huden din. Leketøyet går i hvilemodus hvis du legger den vekk. Det gjør den mer batteri-effektiv, mer stillegående og ikke minst mer praktisk. Sett fingertuppen mot silikonhetta og prøv, det er rent utrolig!

Liten, men kraftig minivibrator

Molinete er en elegant minivibrator som er enkel å bruke, men lar deg utforske på aller beste vis. Minivibratoren er heltrukket i silkeglatt silikon og kan brukes både innvendig, på klitoris og for å pirre dine mest erogene soner! Hva foretrekker du? ​Dette sexleketøyet er helt perfekt for deg som er på jakt etter et lite sexleketøy med kraftige vibrasjoner. Størrelsen gjør den også til den perfekte reisevennen! Den oppladbare minivibratoren er enkel å bruke og å rengjøre. Den har hele 10 vibrasjonsprogrammer som du enkelt kan styre via knappen under vibratoren. Minivibratoren er også like fin å bruke under dyna som i dusjen!

Få med vannbasert glidemiddel

Dette deilige glidemiddelet er akkurat det du trenger for å nyte disse to sexleketøyene til det fulle... Tango vannbasert glidemiddel er det perfekte glidemiddelet for deg som ønsker en glatt og silkemyk følelse ved hver berøring! Glidemiddelet kan brukes med alle sexleketøy, med kondomer og alt annet du måtte være i humør til! Det kan nytes alene eller med en sengepartner i en erotisk tango for to... Tango vannbasert glidemiddel er parabenfritt, uten smak og duft og skapt for å bevare den naturlige pH-balansen i underlivet. Glidemiddelet er olje- og fettfritt, så det kan lett vaskes av og setter ikke flekker på sengetøyet. Glidemiddelet er av høy kvalitet og gir god glid som varer, slik at hvert deilige øyeblikk kan forlenges. Flasken rommer 125 ml!

Ingredienser: Aqua, Glycerin, Hydroxyethhylcellulose, Phenoxyethanor, Ethylhexylglycerin.

Hvor mange stjerner vil du gi?