Womanizer Duo blåbærpakke

Artikkelnr. 119903
1999,- før 2427,00

DUO NYTELSE

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Vil du stimulere klitoris og g-punkt samtidig, eller fokusere på ett sted? De to sexleketøyene i denne pakken lar deg variere måten å stimulere. I tillegg får du med vibratorrens!

Womanizer Duo blåbær 

Womanizer Duo blåbær har en helt uslåelig kombinasjon av klitoris- og g-punktstimulering. Womanizer Duo stimulerer klitoris via trykkbølger. Dette vil gi en skånsomt sugende og pulserende følelse ulikt noe annet du har prøvd. Faktisk stimuleres alle 8000 nervetråder i klitoris på én gang, uten å være i berøring av annet enn luft! Dette gjør det enklere å komme igjen og igjen, da risikoen for å overstimuleres minsker. Womanizer Duo er også den eneste at Womanizer-modellene som også stimulerer g-punktet ditt. Den har nemlig en indre vibratordel med svai som vil treffe g-punktet og servere deg deilige vibrasjoner! Trykkbølgene mot klitoris og vibrasjonene mot g-punktet har for mange kvinner blitt en sikker vei til intense orgasmer. Du kan enkelt variere intensitet på trykkbølgene og vibrasjonsprogrammene på vibratordelen. Womanizer Duo er også oppladbar og har en Smart Silence-funksjon. Det gjør at produktet kun vibrerer når det er i kontakt med hud. Fantastisk diskré! Den kan også brukes i dusj eller badekar. Faktisk kan vannet i badekaret gjøre det enda mer intenst fordi vannet vil bidra til å forsterke effekten av trykkbølgene.

Minivibrator My Favorite rosa

Når man onanerer er det viktig å variere for at man ikke skal bli avhengig av én bestemt måte å få orgasme på eller ett onanimønster. Derfor får du med en liten minivibrator, med mye kraft, i pakken. Vibrasjonene vil gi deg en helt annen følelse enn trykkbølgene. Minivibratoren lar deg også fokusere på ett område av kroppen om gangen, om heller er i humør til det. Du kan velge mellom 7 pirrende vibrasjonsfunksjoner. Den slanke fasongen gjør den super å bruke sammen med en partner under samleie. Minivibratoren kan også bli med i dusjen for et dampende hett forspill...

Luksus vibratorrens spray 100 ml 

Husk alltid å rengjøre dine sexleketøy etter bruk, slik at de er klar for deg neste gang du er in the mood… På denne måten får du også fjernet bakterier og desinfisert sexleketøyet. Pakken inneholder Luksus vibratorrens i sprayform. Denne kan brukes på alle dine sexleketøy, også på Womanizer – og du risikerer ikke å tette for de deilige trykkbølgene. Spray et lag med sprayrensen over sexleketøyene etter de er vasket med mild intimsåpe og vann. La sprayen få virke og skyll deretter av. Så lett og så viktig!

Hvor mange stjerner vil du gi?

Andre har også sett på: