Unn deg selv deilig nytelse til hele kroppen med denne fantastiske luksuspakken. Her får du bare bestselgere: Womanizer Duo 2, Tango corrida massasjestav og glidemiddel fra EasyGlide, og alle sammen til en rabattert pris!

Luksuspakke med stimulator, massasjestav og glidemiddel

Er du ute etter det beste av det beste? I denne luksuspakken får du sexleketøyene som gir deg nytelse fra topp til tå! Luksuspakken består av: 

Kvinners favoritt!

En bestselger blant våre kunder! Womanizer Duo 2 har tatt norske kvinner med storm, og vi forstår hvorfor... Den unike teknologien til Womanizer gir deg pirrende trykkbølger mot klitoris som stimulerer alle 10 000 nerveendingene i klitoris. Vibratordelen har en perfekt svai, som gjør at du enklere kan svinge deg inn mot g-punktet og nytelsen det gir. Stimulering av klitoris og g-punktet samtidig kan gi kraftigere orgasmer – og hvem vil vel ikke surfe på litt større orgasmebølger? Klitorisdelen sender ut trykkbølger og vibratoren vibrerer i pulserende rytmer. Totalt finnes det 14 intensitetsnivåer med trykkbølger og 10 deilige vibrasjonsmodus. Her er det noe for alle, og nevnte vi at den er helt vanntett? Prøv den under vann for litt våt variasjon. Womanizer Duo 2 er kremen av kremen, og vil få selv de mest kresne feinschmeckerne der ute til å fråtse i orgasmer.

Bestselgende massasjestav

La massasjestaven Corrida bli din nye dansepartner i en erotisk tango for én... eller to! Massasjestaven gir deg to sexleketøy i ett! Holder du den én vei, har du en massasjestav som er perfekt til både å stimulere klitoris og å massere stive og såre muskler. Holder du den andre vei, har du en vibrator som kan brukes til innvendig stimulering. Den er også like fin å bruke på soverommet, som i dusjen. Så her får du et skikkelig allsidig sexleketøy. De to kraftige og oppladbare motorene, som sitter i hver sin ende av sexleketøyet, kan styres hver for seg eller samtidig. De har begge 10 vibrasjonsprogrammer hver, så her er det mange vibrasjonskombinasjoner å velge mellom!

Alt blir bedre med litt glid!

Dette vannbaserte glidemiddelet fra EasyGlide er et svært allsidig glidemiddel av høy kvalitet, som kan brukes til alt du måtte ønske... Og er spesielt gode med Womanizer Duo og Corrida massasjestav! Det vannbaserte glidemiddelet er klart i konsistensen og og gir skikkelig god glid. Det vil gjøre den gode sexen med en partner enda bedre, og gjøre underverker med bruk av hvilket som helst sexleketøy. Det kan også brukes med kondomer. Glidemiddelet har en glatt og tynn konsistens, som ikke klisser og som fjernes lett med vann - og det er superlett å påføre, takket være den praktiske flasken som glidemiddelet kommer i. 

Ingredienser: aqua, hydroksyetylcellulose, sitronsyre, glyserin, kaliumsorbat, natriumbenzoat.

Dette sier andre kunder (1)

Hvor mange stjerner vil du gi?