We-Vibe Moxie trusevibratorpakke

Artikkelnr. 119067
1 omtaler
1290,- før 1489,00

PIRRENDE

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Drømmer du om å ha en pirrende og småfrekk hemmelighet sammen med partneren din? Da er pakken med orgasmekrem og Moxie trusevibrator midt i blinken!

Vibrator som får plass i trusen

Moxie trusevibrator er en liten klitorisvibrator som får lett plass i trusen din. Trusevibratoren er ergonomisk formet for å ligge perfekt mot klitoris. Klitorisvibratoren holder seg på plass akkurat der du vil ha den og serverer deg hemmelige og deilige orgasmer. Den festes i trusen ved hjelp av en kraftig magnet som plasseres utenpå stoffet. Vibratoren er stillegående, til tross for sine dype og rumlende vibrasjoner. Dette gjør det mulig å bruke Moxie hvor som helst!

Selv om Moxie regnes som stillegående, er den ikke helt lydløs da vibrasjoner alltid gir fra seg lydbølger. Prøv gjerne Moxie innenfor husets fire vegger først for å se om du eller dere tør å ta den med ut i offentligheten...

Moxie er vanntett og oppladbar og kan styres via fjernkontroll eller app. Føler man seg litt ekstra leken, kan man la partneren ta styringa enten man er hjemme, på butikken eller går en tur i skogen. Det blir ekstra pirrende og spennende når det er deres egen lille hemmelighet. Vibratoren er utstyrt med 10 ulike vibrasjoner, men i We-Vibe-appen kan du skreddersy dine helt egne variasjoner. Appen fungerer også på tvers av landegrenser, hvilket betyr at Moxie kan kontrolleres fra andre siden av jorden. Perfekt for par i avstandsforhold!

Kondomeriets orgasmekrem

Hele opplevelsen vil bli enda mer pirrende med et par dråper orgasmekrem! Kondomeriets orgasmekrem inneholder L-arginin, som gjør deg mer sensitiv for berøring under trusekanten. Tuben rommer 50 ml og får fint plass i vesken... Smør litt orgasmekrem på klitoris og området rundt og la det få virke. Legg deretter Moxie i trusen og prøv å hold opphisselen for deg selv! 

Dette sier andre kunder (1)

Hvor mange stjerner vil du gi?

Andre har også sett på: