We-Vibe Moxie sort trusevibratorpakke

Artikkelnr. 120113
1 omtaler
1290,- før 1419,00

VÅRYR

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Har du fantasert om å bruke en trusevibrator? Om å dele en pirrende hemmelighet under trusekanten med din kjære? Ta sjansen på Moxie trusevibrator nå og få vibratorrens gratis!

Diskré trusevibrator

We-Vibe Moxie er en lekker og nett trusevibrator som lett får plass i favoritttrusen din! Den er ergonomisk utformet slik at den ligger behagelig og gir deilige vibrasjoner mot klitoris. Trusevibratoren festes med en flat magnet utenpå trusen – du får også med en ekstra magnet. We-Vibe Moxie kan styres med den medfølgende fjernkontrollen eller en app på telefonen, der førstnevnte fungerer opptil 3 meter unna, og appen kan styres helt fra andre siden av jorden! Denne trusevibratoren kan fint brukes utenfor soverommet og gjøre en hvilken som helst hverdagslig aktivitet til noe du vil gjøre igjen og igjen. Ta for eksempel på deg trusevibratoren og gi partneren kontroll over den mens du vasker klær, tar oppvasken, eller tar ukeshandelen om du er blant de mest vågale… We-Vibe Moxie er vanntett og oppladbar, så den er klar når du er. Den har 10 vibrasjonsmoduser, der 4 er hastigheter og 6 er vibrasjonsrytmer. Du finner garantert en favoritt! Ta på deg din fineste og mest sexy truse og opplev deilige og kraftfulle vibrasjoner…

Vibratorrens i sprayform

Ta vare på din nye trusevibrator med vibratorrens S8 spray, som du får gratis i denne pakken. Flasken rommer 150 ml og rensesprayen kan brukes på alle sexleketøy og desinfiserer og fjerner bakterier raskt og enkelt før og etter bruk, og en enkel vaskerutine er alt som skal til! Vask trusevibratoren først med mild såpe og vann og tørk av overflødig vann med en lofri klut. Spray så på vibratorrensen og la rensesprayen få virke i tre minutter før du skyller det av igjen.

NB: Skyll av umiddelbart dersom sprayen kommer i kontakt med øynene. Oppbevares utilgjengelig for barn. Produktet skal oppbevares i romtemperatur, unngå direkte sollys.

Dette sier andre kunder (1)

Hvor mange stjerner vil du gi?