Med denne pakken får du mye produkt for pengene... og mye orgasmer. Her får du nemlig bestselgeren We-vibe Melt og den spennende sexboksen til Iselin Guttormsen sammen i èn pakke!

Sexboks + vår bestselgende klitorisstimulator

Denne pakken vil du ikke gå glipp av! Her får du faktisk to av våre mest populære produkter til en skikkelig god pris: We-Vibe Melt i korall og sexboksen Feel Lust by Iselin Guttormsen. Begge produktene er anbefalt av sexologen selv! 

Favorittleketøy hos kvinner

I pakken finner du alle kvinners must-have i nattbordskuffen: We-Vibe Melt, her i frisk korall-farge. Klitorisstimulatoren We-Vibe Melt bruker den samme teknologien som Womanizer er blitt så elsket for. Sexleketøyet bruker ikke vibrasjoner, men trykkbølger! We-Vibe Melt gir deg orgasme uten at klitoris berøres, på grunn av trykkbølgene som sendes ut. Alle nervetråder i klitoris stimuleres samtidig, og du opplever en skånsom sugende og pulserende følelse. Drypp litt vannbasert glidemiddel over klitoris, og kjenn forventningen bruse i hele kroppen! Plasser så forsiktig We-Vibe Melt over klitoris, og slå på de deilige trykkbølgene. Juster plasseringen, så den gir deg best mulig nytelse og kos deg med de 12 ulike nivåene – fra pirrende og mykt til litt heftige pulseringer! Du kommer til å bli overrasket over hvor deilig denne er... 

Sexboks med leketøy og tilbehør

Sammen med dette fantastiske sexleketøyet får du med den populære sexboksen Feel Lust by Iselin. Dette er en boks for deg som har lyst til å få mer lyst! Har du et ønske om å gjøre sexen enda bedre sammen med en partner? Da er dette absolutt boksen for deg. Boksen består av spennende sexleketøy og tilbehør som sexolog Iselin Guttormsen har plukket ut for at du skal få et deiligere sexliv, med mer nytelse og enda mer lyst! Dette sexkittet gir dere mulighet til å prøve noe nytt, lære mer om dere selv og tilføre enda mer sexlyst på soverommet. 

Hvor mange stjerner vil du gi?