VERDI: 850,-

Feel Lust by Iselin Guttormsen

Artikkelnr. 121192
3 omtaler
419,- før 599,-

NÅ -30%

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Feel Lust by Iselin Guttormsen er perfekt for deg som har lyst til å få mer lyst. I denne spennende boksen vil dere få noe som vibrerer, stimulerer, pirrer og smører. Perfekt som gave til din kjære!

Feel Lust by Iselin Guttormsen

I samarbeid med Kondomeriet lanserer Iselin Guttormsen to helt unike bokser: Feel Lust by Iselin Guttormsen & Feel Desire by Iselin Guttormsen.

Feel Lust by Iselin Guttormsen er en boks for deg som har lyst til å få mer lyst! Har du et ønske om å gjøre sexen enda bedre sammen med en partner? Da er dette absolutt boksen for deg. Boksen består av spennende sexleketøy og tilbehør som sexolog Iselin Guttormsen har plukket ut for at du skal få et deiligere sexliv, med mer nytelse og enda mer lyst! Dette sexkittet gir dere mulighet til å prøve noe nytt, lære mer om dere selv og tilføre enda mer sexlyst på soverommet.

Er du klar for å ta din lyst til nye høyder?

feellust.jpg

Feel Lust by Iselin Guttormsen inneholder produkter til en verdi av 850 kroner! I boksen finner du 6 pirrende produkter:  

  • Kilefjær: En kilefjær er så enkelt, og likevel en så effektiv måte å starte en pirrende kveld på. Bruk kilefjæren til å pirre, kile og berøre dine eller en partners sensitive områder og føl forventningen og lysten stige...  
  • Blindfold: Dette er et elegant blindfold som er perfekt å bruke til litt pirrende sanselek. Ta på blindfoldet og eksperimenter med lukt, smak, hørsel og berøring og kjenn hvordan lysten bygger seg opp.  
  • Bulletvibrator: Dette er en liten og diskré bulletvibrator som har hissige og kilende vibrasjoner, som bør få en fast plass i nattbordskuffen. Vibratoren er liten nok til å smyges mellom to kropper under sex, men kraftig nok til å gi orgasme igjen og igjen!  
  • Massasjeolje: Denne luksuriøse massasjeoljen har en fantastisk deilig duft! Ta en liten mengde i håndflaten, gni hendene sammen for å varme opp oljen, og du er klar for å gi en deilig og erotisk massasje til en heldig partner. Etter å ha brukt den vil huden etterlates glatt og silkemyk!  
  • Massasjeglid 2-i-1: Dette er en skikkelig favoritt hos Iselin! Ikke bare får du et glidemiddel med superdeilig konsistens og langvarig glid, det kan også brukes til intimmassasje! I tillegg har den en herlig duft som setter en erotisk stemning for kvelden...
  • Orgasmekrem: Dette er en mild orgasmekrem med varmende effekt som vil gjøre den gode sexen enda deiligere. Når du puster eller blåser sensuelt på kremen, vil varmen føles fantastisk. Orgasmekremen har en deilig duft av mint og i tillegg en frisk og god smak, noe som gjør den perfekt til oralsex!

Tips og triks fra sexologen

Når du kjøper Feel Lust by Iselin Guttormsen, får mer enn bare sexleketøy. Du får på mange måter med deg sexologen inn på soverommet. Hun har nemlig laget et helt eget inspirasjonshefte, der hun guider og veileder deg på veien til et sexliv med mer lyst. Heftet inneholder blant annet tips og triks til hvordan du kan vekke lysten, en sexy spilleliste, et treningsprogram for økt lyst og gode spørsmål du kan stille partneren som får igang praten rundt sex! Her får du mye for pengene, med andre ord! 

Ingredienser massasjeolje: Coconut oil, jojoba, sweet almond, natural flavoring and vitamin E.

Ingredienser massasjeglid 2-i-2: Water, propylene glycol, hydroxyethyl cellulose, ylang ylang essential oil.

Ingredienser orgasmekrem: Water, glyceryl propionate, hydroxycellulose, cocoa butter, hexadecanol, disodium, mint.

Dette sier andre kunder (3)

Hvor mange stjerner vil du gi?