Denne romantiske parpakken lar dere øke erotikken i parforholdet. Parvibratoren tilrettelegger for felles klimaks, mens tilbehøret i pakken gjør romantikken komplett!

Parvibrator som sikrer orgasme for begge 

Den u-formede parvibratoren Chorus fra We-Vibe er det perfekte tilskuddet til sengekosen! Den har ti vibrasjoner som kan styres med både app (der man kan skreddersy egne vibrasjonsmønster) og et skvis rundt fjernkontrollen. Jo hardere du klemmer rundt kontrollen, desto kraftigere blir vibrasjonene. Vibratoren settes enkelt på plass i hennes vagina og holder seg på plass under samleiet, og ja – det er plass til ham. Når penis glir inn og ut, vil den innvendige delen av leketøyet presses mot g-punktet hennes. Samtidig vil hun få servert deilige vibrasjoner mot klitoris og han mot skaftet. Vinn-vinn! Dette vil bety at dere kan få mer ut av sexstillingene dere allerede elsker. 

Les mer om det herlige orgasmeleketøyet her.

Romantisk tilbehør

Hva hadde vel en romantisk parpakke vært uten litt romantisk tilbehør? I pakken får dere derfor med et lite massasjelys med herlig jordbærduft som virkelig setter stemningen. Massasjelyset vil gjøre seg om til en varmende massasjeolje etter lyset har brent i rundt 20 minutter. Oljen gjør huden silkemyk, uten å tette porer og er veldig hudvennlig. Kanskje dere skal begynne med en deilig massasje før dere henter frem deres nye parleketøy? I pakken finner dere også noen lekne sexterninger. På den ene terningen finner dere seks sexstillinger fra Kama Sutra, og på den andre får dere forslag til spennende steder å prøve ut disse på. Dette vil definitivt sette fart på romantikken. Forpakningen som terningene kommer i, er også helt genial. Den fungerer nemlig som en dørhenger som dere kan benytte for å leke uforstyrret!

Nødvendig tilbehør

I pakken får dere også med nødvendig tilbehør til deres nye sexleketøy. Luksus naturlig glidemiddel kan brukes under samleie, med kondom og vil gjøre all lek med sexleketøy enda deiligere! Tuben rommer 100 ml. Glidemiddelet holder lenge på fuktighet og glid, uten å klebe og er lett kremet. Et vannbasert glidemiddel som dette, er et «must have» for alle par! Dere får også med Luksus vibratorrens i sprayform i pakken, som også er noe som alle med et eller flere sexleketøy må ha. Vibratorrensen er en antibakteriell spray som fjerner bakterier og desinfiserer alle typer leketøy. Rengjøringsrutinen med denne sprayen er superenkel. Sexleketøyet vaskes først med mild intimsåpe og vann før dere sprayer på et lag med vibratorrensen. Rensesprayen skyldes av etter den har fått lufttørke og virke. Så enkelt!

Hvor mange stjerner vil du gi?