Vive Aimi rosa rabbitpakke med glid

Artikkelnr. 121401
999,- før 1378,00

FÅ GLID

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Her får du en leken rabbitvibrator fra Vive med unike svingende kaninører, g-punktstimulering og vibrasjoner. I pakken får du rabbiten på en rabattert pris og du får et gratis glidemiddel med!

Aimi rabbitvibrator med glidemiddel

Oppgrader leketøyskuffen din med denne eksepsjonelle rabbitvibratoren fra Vive! Aimi gir et nytt liv til den klassiske rabbiten med tre unike motorer og spennende "kaninører". Sammen med rabbiten får du også glidemiddel! 

Åpne dørene til en verden av sensuelle opplevelser med Aimi rabbitvibrator fra Vive. Aimi tar den velkjente ikoniske rabbitvibratoren til nye høyder ved å introdusere en rekke unike funksjoner som vil utfordre dine fantasier. Den perfekte kombinasjonen av kraftfulle vibrasjoner og de velkjente "kaninørene" er kun begynnelsen. Aimi tar det et skritt videre med en pulserende stimulator mot g-punktet og sensuelle svingende bevegelser! Rabbitvibratoren har et imponerende vibrerende skaft som inkluderer den pulserende stimulatoren for g-punktet. "Kaninørene" har fått en fornyelse med en smidig bøy på tuppen og en stimulerende prikkete overflate som gir en helt unik opplevelse. Disse ørene kan ikke bare vibrere, men også bevege seg sideveis for å tilfredsstille dine ønsker. Med Aimi har du et uendelig antall stimuleringsmuligheter rett foran deg.

Nærmer du deg klimaks? Med ett enkelt trykk på klimaks-knappen, får du full kraft og alle motorene går til maksimalt nivå, og orgasmen skyter til himmels. Dette elegante leketøyet er utstyrt med ikke mindre enn tre separate motorer, hver styrt uavhengig ved hjelp av knappene nederst på skaftet. Designet i et silkemykt rosa silikonmateriale, er Aimi ikke bare behagelig, men også 100% vanntett, noe som utvider mulighetene for våte og ville eventyr. Med enkel oppladning via USB-lader, er det også enkelt å holde leketøyet klart til bruk. 

For å skape den beste opplevelsen, inkluderer også denne pakken et passende glidemiddel. Glidemiddelet kommer i en deilig og smooth formel som gjør hver berøring til en deilige glede. Glidemiddelet er kompatibel med latekskondomer og kan også brukes med sexleketøy. Gliden kommer uten farge, smak og lukt!

Ingredienser: Aqua, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Pentylene Glycol, Sorbitol, Sodium Lactate, Urea, Lactic Acid, Serine, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, Allantoin

Hvor mange stjerner vil du gi?