The Handy spennende runkepakke

Artikkelnr. 121573
1899,- før 2318,00

HEFTIG

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Opplev en håndjobb som du aldri har opplevd maken til før med denne spennende runkepakken. Pakken inkluderer favoritten The Handy runkemaskin og et pirrende penisringsett!

The Handy spennende runkepakke

Har du alltid hatt lyst til å gjøre håndjobben litt mer spennende? Nå kan du det, med denne spennende runkepakken med The Handy! I pakken får du også med et pirrende penisringsett, som gjør hele opplevelsen mer intens og deilig. Psst... her får du begge produktene til en ekstra god pris. 

Runkemaskin til ham

Runkemaskinen fra Norge har ingen planer om å erstatte trofaste hender. Men med sine smarte funksjoner og avanserte teknologi, vil The Handy utvilsomt bli en konkurrent likevel! Penis tres helt enkelt inn i hylsen som medfølger, så justerer du grepet til en perfect fit og lar The Handy gi deg en helt ny opplevelse av håndjobben. Med en hastighet på 600 drag i minuttet og et mykt materiale med stimulerene tekstur og muligheter til blant annet å synkronisere runkemaskinen opp mot dine favorittfilmer, blir runkingen mer morsom, eksplosiv og orgasmisk!

The Handy har et justerbart feste og kan tilpasses til å passe de aller fleste penisstørrelser. Runkemaskinen kan også brukes med mange forskjellige onanihylser, også de du kanskje har i nattbordskuffen fra før av. I tillegg kan selv stille inn både ønsket fart og dybde og bestemme hvor intenst og dypt Handy skal «ta» deg, takket være den kraftige børsteløse motoren. Uansett om du vil ha det mykt og forsiktig på tuppen av penis, eller du ønsker lange og dype “strokes”, så kan du stille inn dette. Og det beste av alt: Denne maskinen blir ikke sliten.

Penisringer for en hardere ereksjon

I dette settet får du med to enkle penisringer av mykt og tøyelig silikon. Mer Lyst forsterkende penisringer passer de fleste størrelser. Penisringene er komfortable å ha på, samtidig som de sitter godt. Den minste penisringen er ment å plassere rundt skaftet og grunnet designet er denne superenkel å ta av og på. Den andre har to ringer – én til skaftet og en til pungen – som vil pirre ekstra! Tre den valgfrie penisringen over skaftet og/eller pungen og kjenn hvordan ereksjonen blir hardere og mer langvarig. Penisringene er dessuten superenkle å rengjøre. Vask dem med intimsåpe og vann og avslutt med et lag med vibratorrens, slik at de er klare til bruk neste gang du er klar...

Hvor mange stjerner vil du gi?