The Handy onanipakke

Artikkelnr. 118939
1999,- før 2332,00

GUTTAS LEK

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)
Finn produktet i butikk

Hva får du om du kombinerer The Handy runkemaskin, en selvsmørende onanihylse, et varmende glidemiddel og en vibratorrens? Den ultimate pakken til mannens faste følgesvenn.

The Handy runkemaskin

The Handy runkemaskin lar deg nyte en deilig håndjobb, uten at du må gjøre jobben selv. Hvordan liker du best å bli runket, mykt og sensuelt eller intenst og hard? Både fart og dybde kan du enkelt stille inn, slik at du får det som du vil. The Handy lystrer din kommando! Runkemaskinen har et justerbart feste og passer derfor de aller fleste penisstørrelser. The Handy har dessuten innebygd Wi-Fi og Bluetooth. Det åpner opp for nye og spennende muligheter. Og hvem vet hva som vil bli mulig å gjøre med produktet i fremtiden?

Les mer om produktet og hvordan dette skal rengjøres!

Onanihylse med innebygd glidemiddel

Det følger med en tøyelig onanihylse med nupper til The Handy. Men runkemaskinen kan også brukes med de fleste andre onanihylsene på markedet. Derfor får du også med onanihylse selvsmørende SLT i pakken – slik at du kan variere mellom de to hylsene. SLT har innebygd glidemiddel som du aktiverer ved å gni den med spytt eller vann. Den er mindre enn den medfølgende hylsen i størrelse, men utrolig fleksibel! Ta hylsen på penis før du justerer festet på The Handy og stram til. SLT kan også fint brukes uten The Handy, for eksempel når du skal på tur og ikke har plass til runkemaskinen i kofferten...

NB: Den selvsmørende effekten forsvinner etter rundt 30 ganger. Da kan den fint brukes med glidemiddel.

Varmende glidemiddel gir en realistisk runk

Det vannbaserte glidemiddelet Fleshlube Fire forsterker den deilige følelsen! Glidemiddelet blir varmt når det kommer i kontakt med hud. Smør glidemiddelet på penis og tre onanihylsen på. Det myke materiale og den varmende effekten vil gi deg en mer naturtro følelse av å bli runket av en annen persons hånd. Her kan du lukke øynene og la fantasien løpe løpsk... Glidemiddelet er uten parabener og kommer i en flaske på 100 ml.

Vibratorrens

Det er viktig å vaske produktet etter bruk, slik at det er klart for deg neste gang du er klar for den. I pakken får du derfor også med en liten tube med Smak og Behag Vibratorrens (20 ml). Det er en bakteriedrepende og desinfiserende rensegelé som kan brukes på ulike sexleketøy.

Hvor mange stjerner vil du gi?