The Handy digg runkepakke

Artikkelnr. 120258
2 omtaler
1849,- før 2203,00

HELT RÅ

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

På tide å gi hånden en velfortjent pause? Med The Handy runkepakke behøver du ikke selv å gjøre håndjobben. I pakken får du også med nødvendig tilbehør!

The Handy Runkemaskin

The Handy er en runkemaskin som gjør jobben for deg – uten at du selv behøver å gjøre annet enn å plugge i stikkontakten, tilpasse grepet rundt penis og bestemme deg for ønsket fart og dybde! Alt dette gjør runkemaskinen uten å gå på bekostning av nytelsen. Snarere tvert i mot! Du kan selv bestemme om du vil at Handy skal runke deg mykt og forsiktig på tuppen av penis, eller servere deg lange og dype drag. Onanering blir rett og slett morsommere og mer intenst! Runkemaskinen har et justerbart feste, som gjør at den passer til ulike penisstørrelser og preferanser. I tillegg har The Handy dessuten innebygd Wi-Fi og Bluetooth. Det åpner opp for nye og spennende muligheter. Og hvem vet hva som vil bli mulig å gjøre med produktet i fremtiden?

Glidemiddel forsterker den gode følelsen

For å få den absolutt beste opplevelsen med The Handy runkemaskin, er det viktig å bruke glidemiddel. I pakken får du derfor med Pjur Aqua glidemiddel som forsterker den deilige følelsen. Smør glidemiddelet på penis og tre den medfølgende onanihylsen på. Lukk øynene og la fantasien løpe løpsk... Glidemiddelet er vannbasert, uten smak eller lukt og kommer i en flaske på 100 ml.

Husk å vaske dine sexleketøy!

Det er viktig å vaske sexleketøyet etter bruk, slik at det er klart for deg neste gang du er klar for den. Men husk at The Handy går på strøm og ikke er vanntett. Runkemaskinen kan vaskes med fuktig klut etter bruk, mens hylsen kan fjernes og vaskes med vann og intimsåpe. Onanihylsen bør også påføres et lag med vibratorrens etter bruk. I pakken får du derfor med en vibratorrens som fjerner 99% av bakteriene! Flasken rommer 100 ml.

Dette sier andre kunder (2)

Hvor mange stjerner vil du gi?