Tango sensuell rabbitpakke

Artikkelnr. 120193
939,- før 1197,00

DOBBEL NYTELSE

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Sexleketøyene i denne rabbitpakken lar deg stimulere ikke bare ett eller to, men TRE steder samtidig. Gjør deg klar for en tango for 2... eller 3!

Tango Abrazo rabbitvibrator

Rabbitvibratoren Abrazo fra Tango stimulerer både g-punktet og skjeden på samme tid. Rabbitvibratorens skaft har et perfekt bøy og et utpreget hode som treffer og stimulerer g-punktet ditt med fantastiske vibrasjoner. Den ytre klitorisdelen vil samtidig stimulere klitoris! Denne kombinasjonen er for mange kvinner en sikker vei til mange deilige orgasmer! Men det beste er at du kan velge selv om du kun vil stimulere klitoris, bare g-punktet eller tenker "Ja takk, begge deler!" Den oppladbare rabbitvibratoren er dekket av silkeglatt og deilig silikon, og kan like godt brukes i dusjen som på soverommet.

Tango Corazon analplugg

Pakken inneholder også en liten og elegant analplugg, som fint kan brukes i kombinasjon med rabbitvibratoren, for å øke nytelsen enda ett hakk. Det må nesten bare prøves! Analpluggen Corazon er fin for nybegynneren som ønsker å utforske analsex. Den er liten i størrelse og formet som en dråpe, så innføringen går som smurt. Særlig med en god dose glidemiddel! Det smale skaftet sikrer at analpluggen holder seg på plass og stopperen i bunnen sikrer trygg bruk. Stopperen er også utrolig lekker og dekorert med en lekker og farget hjertediamant. Her kan du virkelig gi en heldig partner et glitrende show... Buttpluggen er også perfekt for temperaturlek da metallet både kan kjøles ned og varmes opp før bruk!

Tango vannbasert glidemiddel 125 ml

Hvis du vil ha den aller beste opplevelsen når du bruker sexleketøy, bør du alltid bruke glidemiddel. Dette er særlig viktig med anale sexleketøy, da det ikke produseres noe naturlig fukt bak der. Tango vannbasert glidemiddel kan brukes med både rabbitvibratoren og analpluggen i pakken, og alle andre sexleketøy du måtte ha i nattbordskuffen fra før av. Glidemiddelet gir en glatt og silkemyk følelse og er laget for å bevare pH-balansen i underlivet. Glidemiddelet er paraben-, olje- og fettfritt, og uten smak og duft, så selve sexen må du krydre selv...

Ingredienser: Aqua, Glycerin, Hydroxyethhylcellulose, Phenoxyethanor, Ethylhexylglycerin.

Hvor mange stjerner vil du gi?