Tango Cortina rabbitvibrator onanipakke

Artikkelnr. 121351
799,- før 998,00

-20%

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Orgasmefavoritten Cortina rabbitvibrator stimulerer både klitoris og g-punkt samtidig! Og denne deilige pakken inneholder også vår bestselgende vannbasert glidemiddel på kjøpet...

Bestselgende rabbitvibrator + få med glid

Planer om å skjemme bort deg selv? Denne deilige pakken inneholder to orgasmefavoritter som vil gi fyrverkeri på soverommet... igjen og igjen!

Cortina rabbitvibrator fra Tango

Om du ikke har prøvd en rabbitvibrator enda, da er du i vente på noe godt... Vi har sammen med våre produktekspert i Kondomeriet, samlet sammen alle deres kundetilbakemeldinger og spesialdesignet denne rabbiten slik at den skal tilfredstille deg på best mulig måte. Cortina er helt unikt og fåes faktisk ikke noen andre steder i verden! Med Cortina rabbitvibrator fra Tango-serien vår får du oppleve orgasmer du ikke har kjent maken til! Cortina stimulerer nemlig både g-punktet og klitoris samtidig med kraftige og gode vibrasjoner. Rabbitvibratoren har et indre skaft med perfekt bøy til å treffe g-punktet ditt. Samtidig gir den ytre delen med "kaninører" deg deilige vibrasjoner mot klitoris. Denne kombinasjonen er for mange kvinner en sikker vei til orgasme! Det som er så fantastisk med dette sexleketøyet er at den er like god for nybegynnere som den er for erfarne. I tillegg er den ypperlig å bruke både under sololek, men også som et gøyalt leketøy sammen med en leken partner. 

Naturlig glidemiddel fra Pjur

Woman Nude er et glatt glidemiddel fra Pjur som kan brukes til alt! Glidemiddelet er, som navnet tilsier, "nakent" og naturlig. Glidemiddelet inneholder ingen konserveringsmidler, og i denne finner du verken parabener, glyserin, olje eller parfyme. Kun naturlige ingredienser. Dette gjør Pjur Woman Nude til et godt valg for deg med sensitiv hud. Glidemiddelet setter ikke flekker, og er superlett å vaske vekk om du skulle søle. Derfor trenger du ikke å bekymre deg for sengetøy eller stoffet i sofaen!

Innholdsfortegnelse: Aqua (Water), Propylene Glycol, Ethoxydiglycol, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid.

Hvor mange stjerner vil du gi?