Strap-on pakke

Artikkelnr. 119900
1299,- før 1576,00

PIRRENDE

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Denne pakken er perfekt for kvinnen som liker å ta kontroll på soverommet! Her får du en vibrator og medfølgende strap-on-belte, en minivibrator og nødvendig tilbehør.

Strap on fjernstyrt sett 5 inch

Denne vibratoren har en fin og komfortabel størrelse, og passer perfekt inn i det medfølgende strap-on-beltet! Beltet er justerbart og skikkelig solid. Helt utmerket for hun som liker røff lek og å være den som bestemmer i senga. Vibratoren har syv vibrasjonsmodus som enten kan justeres direkte fra vibratoren eller via en praktisk fjernkontroll. Med fjernkontrollen behøver dere ikke å stoppe opp under de deiligste øyeblikkene i akten for å endre vibrasjonene. Vibratoren er dekket av et deilig lag med silikon og har en sterk sugekopp i bunnen som kan festes på en hvilken som helst glatt og flat overflate. For eksempel kan den tas med i dusjen! Vibratoren er også oppladbar og gir dere opp mot 2 timer med vibrerende nytelse.

Cuties minivibrator rosa  

I pakken finner du også minivibratoren Cuties. Denne kan partner fint leke med mens du bruker strap-on-vibratoren, eller omvent! Den kompakte størrelsen gjør nemlig at den fint får plass mellom kroppene deres i ulike sexstillinger under samleiet og håndtaket gjør den enkel å styre dit du vil ha den... Minivibratoren kan også brukes til deilig alenetid og brukes til å stimulere både innvendig og klitoris. Den har syv vibrasjonsmodus og er også helt super å bruke for å kjærtegne og pirre andre erogene soner under både forspillet og akten.

Nødvendig tilbehør

I pakken finner du også Pjur Aqua glidemiddel 250 ml og vibratorrensen S8 i sprayform. Dette er to tilbehør som alle som eier ett eller flere sexleketøy burde ha i nattbordskuffen sin. Glidemiddelet fra Pjur er vannbasert og kan brukes til så å si alt – deilig intimmassasje, under samleie og med alle typer sexleketøy. Glidemiddelet holder på den silkeglatte følelsen og gir god glid. Vibratorrensen S8 er en vannbasert og antibakteriell spray som kan brukes på alle typer sexleketøy for å desinfisere etter bruk. En god renholdsrutine er viktig når det gjelder bruk av sexleketøy, og det er superlett å bruke sprayen. Et lag sprayes over sexleketøyet etter du har vasket det med mild intimsåpe og vann. Deretter lar du det virke før du skyller det av. Flasken rommer 150 ml.

Hvor mange stjerner vil du gi?

Andre har også sett på: