Potenspakke for par for å forlenge den gode nytelsen... Alle produktene er fantastiske alene - men sammen er de en drøm!

I potenspakken får du disse gode produktene: 

Potensmiddel for å holde ut lenger

Potensmiddelet Promax hjelper menn som kommer for fort med å holde ut lenger! Mange menn opplever å komme for tidlig av ulike årsaker, men med potensmiddelet Promax kan man glemme alt om forventningspress og frykt for å få tidlig utløsning! Potensmiddelet kommer som en tyntflytende lotion, som er laget av 100 % urter. Potensmiddelet smøres på penishodet og setter ned følsomheten, slik at du kan forlenge nytelsen i opptil flere timer! Et par dråper med Promax er nok, og man vil som regel ikke få utløsning så lenge middelet er virksomt. Det er med andre ord ikke rart at Promax har vært vårt mestselgende potensmiddel de siste 15 årene.

Slik brukes Promax:

  • Smør 1 til 2 dråper av lotionen på hele penishodet, og la det virke i 30-40 minutter.
  • Vask vekk det som ligger utenpå huden med lunkent vann. Ikke bruk såpe. 
  • Dersom du følger bruksanvisningen og skyller vekk det overflødige, kan du fint ha oralsex eller bruke kondom etter å ha hatt på Promax.

Hardere og lengre ereksjoner med ereksjonsringer

I dette settet med ereksjonsringer fra Je Joue får du tre ringer som kan brukes rundt penis for å gjøre ereksjonen hardere og langvarig, rundt ballene for å forlenge orgasmen og øke følsomheten, og rundt penis og pung samtidig for en mer intens opplevelse! De tre ereksjonsringene fra Je Joue har tre forskjellige tøyelighetsgrader og lar deg eksperimentere med ulike kombinasjoner og intensitetsnivåer. Alle ereksjonsringene er laget av silikon av høyeste kvalitet. De er både enkle og behagelige å ha på, og designet sikrer at ringene ikke vil rulle oppover eller skli av under bruk. 

Stimulerende penishylse 6-pakning

Disse penishylsene er laget for å stimulere partneren din ytterligere. Velg mellom 6 forskjellige sleeves, med ulike teksturer av riller og nupper, og tre hylsen rundt penis. Ved penetrering vil partneren din få mer nytelse av den stimulerende teksturen på sleeven, noe som også gir penis mer volum. Du kan sette sleevene på dildoer, vibratorer eller andre sexleketøy for ekstra krydder under penetreringen. Penishylsen bør kun brukes til vaginal penetrering, og skal ikke brukes analt da sleeven kan gli av. Materialet på penishylsene er elastiske for en god passform, og er enkle å rengjøre.

Nøytral og naturlig glidemiddel

Luksus Naturlig glidemiddel er nøytralt på smak og lukt, og er ikke tilsatt parabener eller parfyme. Glidemiddelet gjør huden glatt og fuktig, og gir mer nytelse  og velbehag for begge parter under sex. Dette glidemiddelet kan også benyttes med dine favoritt-sexleketøy. Luksus Naturlig er et glidemiddel som fint kan brukes sammen kondomer, og det kan trygt brukes under graviditet. Gliden vaskes lett bort med vann, og setter ikke flekker på tøy eller stoff. Glidemiddelet kommer i en praktisk tube som rommer 100 milliliter. Perfekt for reise, og til å ha en liten tube liggende på de mest praktisk stedene. Det er ikke lenger noen unnskyldning for å ikke kunne ha glidemiddel tilgjengelig når det trengs! 

Innholdsfortegnelse: Aqua, Glycerin, Cellulose gum, Sodium Benzoate, Potassium sorbate, Citric Acid.

Lyst til å se flere av våre fantastiske pakketilbud? Her har du flere godsaker: Se hele utvalget her. 

Hvor mange stjerner vil du gi?