Onanipakke til ham

Artikkelnr. 119537
314,- før 628,00

KUPP!

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (10)
Finn produktet i butikk

Anal masturbator Balls Deep og et deilig glidemiddel gir deg følelsen av å gli inn bakdøra... Gi håndjobben det lille ekstra med denne onanipakken til han!

Anal masturbator Balls Deep

Denne masturbatoren lar deg virkelig gå balls deep da den har en innvendig lengde på 22,1 centimeter. På innsiden gjemmer deg seg pirrende riller som vil stimulere og massere skaftet ekstra deilig under håndjobben. Dessuten er den utformet med en analåpning! Det betyr at du kan nyte litt deilig analsex helt på egen hånd…  Masturbatoren er lukket i enden, slik at du kan oppleve en tilnærmet sugende opplevelse rundt penis, og er laget av et tøyelig og mykt materiale. Jo hardere du klemmer rundt masturbatoren, jo trangere vil analåpningen kjennes!  

Den anale masturbatoren er enkel å rengjøre etter bruk. Skyll den med mild såpe og vann og påfør gjerne et lag med vibratorrens for å desinfisere og fjerne bakterier. For å opprettholde kvaliteten på produktet, kan det lønne seg å pudre med et sexleketøypudder etter bruk. 

Luksus Naturlig glidemiddel

Opplevelsen med masturbatoren vil føles enda deiligere med glidemiddel. Derfor får du også Luksus Naturlig glidemiddel i pakken. Luksus Naturlig er et vannbasert glidemiddel som holder seg glatt lenge, uten å klebe. Glidemiddelet kan brukes med alle sexleketøy, og er også perfekt under samleie med en partner. Luksus Naturlig glidemiddel er nøytralt på smak og lukt, så selve sengekosen må du krydre selv... 

Hvor mange stjerner vil du gi?