Med en liten hending analdusj, vibrerende analplugg, Luksus anal glid og Nexus ereksjonsring er du 100% klar til å utforske anal nytelse. Denne pakken gir deg mye nytelse og mye for pengene!

Alt du trenger

Er du nysjerrig på å oppleve en g-punktorgasme? Og i tillegg få en lengre og mer intens opplevelse? Da må du sjekke ut denne spennende pakken med sexleketøy! I analpakken er det  leketøy som du kan bruke alene og sammen med partner! Pakken består av: 

Vibrerende stimuli

Er du interessert i å utforske nye opplevelser og ønsker å prøve en analplugg? Da bør du sjekke ut denne vibrerende analpluggen fra Nexus. Den er designet med fokus på enkel bruk og optimal komfort for en fantastisk opplevelse. Laget av myk, men likevel holdbar silikon, er den både oppladbar og vanntett. Med en praktisk fjernkontroll kan du eller din partner enkelt styre vibrasjonene fra opptil 8 meters avstand. Med 6 forskjellige vibrasjonsnivåer kan du utforske ulike intensiteter og finne den som passer best for deg. Dette er det ideelle leketøyet for de som er nye innenfor anallek og ønsker å utforske på en trygg og komfortabel måte.

Ekstra hard med ereksjonsring

Nexus Enduro Plus er en fleksibel ereksjonsring designet for å forlenge og forsterke ereksjonen din. Laget av tykk, myk og kroppssikker silikon, er denne penisringen enkel å plassere rundt skaftet eller testiklene. Ved å plassere den ved roten av penisen, bidrar den til å opprettholde blodstrømmen, noe som kan forbedre ereksjonens kvalitet og varighet. For ekstra glid under bruk, anbefales det å bruke vannbasert glidemiddel. Etter bruk kan ringen enkelt rengjøres med mild intimsåpe og vann, og det anbefales å avslutte med en vibratorrens for optimal hygiene. Vennligst merk: Det anbefales ikke å bruke ereksjonsringen i mer enn 30 minutter av gangen for å unngå ubehag eller skade.

Ren og komfortabel

For de som foretrekker å føle seg skikkelig ren før analsex, kan Nexus sin analdusj være til hjelp. Den sikrer en grundig rengjøring før kosen starter, noe som bidrar til en mer behagelig opplevelse. Analdusjen, tilgjengelig i medium størrelse, er egnet for både menn og kvinner, og den er spesielt enkel å bruke, perfekt for nybegynnere. Ved å fylle pumpen med vann og forsiktig føre plastdysen inn i anus, kan man deretter klemme på beholderen til den er tom for vann. Prosessen gjentas til det utkommende vannet er helt klart. Analdusjen har en størrelse på 224 ml.

Deilig glid

Dette luksuriøse analglidemiddelet er skapt spesielt med tanke på analsex. Med sin tyktflytende konsistens og langvarige fuktighet, er dette glidemiddelet ideelt for å sikre komfort under aktiviteten. Dette er spesielt viktig da det naturlig ikke produseres fuktighet i området og bruk av riktig glidemiddel kan gjøre opplevelsen enda mer behagelig. Tuben inneholder 100 ml av produktet."

Ingredienser: Aqua, Glycerin, Monopropyleneglycol Usp, Carboxymethyl Cellulose, Sodium Methylparaben, Sodium Ethylparaben, Sodium Propylparaben.

Hvor mange stjerner vil du gi?