I denne utforskende parpakken finner du spennende sexleketøy som du og partneren din kan eksperimentere med på soverommet. Glidemiddel følger også med!

Parpakke med leketøy til begge!

Med denne pakken kan dere utforske og eksperimentere både sammen og alene! Dere får en spennende vibrerende penisring fra Nexus som styrker og intensiverer hans ereksjon. I tillegg får dere en av våre bestselgende dildoer som kan brukes både vaginalt og analt. For å gjøre hele avtalen komplett, inkluderes også EasyGlide's deilige glidemiddel!

Pakken inneholder disse 3 fantastiske produktene: 

Vibrerende penisring med lasso

Med sitt smarte lasso-design gir Forge penisring fra Nexus deg full kontroll over størrelsen, slik at du kan skape din perfekte passform. Laget av slitesterkt silikon, garanterer Forge-ringens behagelig bruk og langvarig kvalitet. Utforsk en verden av intens nytelse med 6 varierte vibrasjonsintensiteter, alle tilgjengelige via den innebygde vibratoren. Enten du foretrekker subtil stimulering eller kraftigere pulseringer, tilbyr Forge-ringens variasjon i vibrasjoner uendelige muligheter. Det unike designet gjør det også mulig å bruke ereksjonsringen på to måter. Med vibratoren vendt nedover mot testiklene eller perineum, kan du nyte ekstra solo-stimulering. Alternativt kan du snu ringen slik at vibratoren rettes mot din partneren din! Uansett om du søker individuell nytelse eller ønsker å berike dine intime øyeblikk sammen med en partner, er Forge ereksjonsring det ideelle leketøyet.

Naturtro sexleketøy

Hvis du liker naturtro sexleketøy, bør denne dildoen bli den neste i samlingen din. Dildoen er laget av et realistisk materiale som er bøyelig, men som samtidig føles fast og deilig. Dildoen føles ikke bare svært ekte, men den ser også naturtro ut - med et utpreget penishode, realistiske detaljer og baller. Dildoen har dessuten en realistisk størrelse! Forvent deg å klynke av nytelse ... Sugekoppen i bunnen gir deg mulighet til å nyte den handsfree. Sett dildoen på en hvilken som helst glatt og flat overflate og la hendene få fritt spillerom. Sugekoppen og ballene i bunnen gjør også at dildoen trygt kan brukes analt, om du ønsker det.

Vannbasert glidemiddel 150 ml

Dette vannbaserte glidemiddelet fra EasyGlide gir god glid, uansett hva du ønsker å bruke det til. Glidemiddelet kan trygt brukes under både samleie, med alle typer sexleketøy og med kondomer. Gliden har en glatt og tynn konsistens, som ikke klisser og som fjernes lett med vann. Glidemiddelet er nøytralt på lukt og smak, så selve sengekosen må du krydre selv...

Ingredienser: aqua, hydroksyetylcellulose, sitronsyre, glyserin, kaliumsorbat, natriumbenzoat.

Hvor mange stjerner vil du gi?