Nexus Thrust Tango Soltada pakke

Artikkelnr. 121705
1429,- før 1797,00

ANAL NYTELSE

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (12)

Analpakke som gir deg alt du trenger for å nyte deilig analsex. Her får du med en vibrerende prostatavibrator, vår lekre Tango analplugg og et deilig anal glidemiddel!

Pakke for deg som elsker analsex!

Denne pakken er perfekt for deg som liker analsex og ønsker å eksperimentere enda mer. Her får du et av våre mest populære leketøy fra Nexus: Thrus prostatavibrator – en bestselger blant våre kunder. I tillegg får du en all-time favorite fra Tango, Soltada analplugg, og Nexus analglidemiddel. Tre analprodukter som du må teste ut!

Pakken inneholder: 

Støtende prostatavibrator med fjernkontroll

Nexus Thrust prostatavibrator med fjernkontroll – den ultimate kombinasjonen av støtende og vibrerende nytelse, kontrollert med stil og enkelhet. Designet med presisjon, er denne prostatavibratoren formet for å levere intens stimulering til både prostata og perineum samtidig. Med 3 kraftige støtehastigheter, skapt for å etterligne ekte intimitet, og 6 vibrasjonsmoduser for perineumstimulering, åpner Nexus Thrust døren til uendelige erotiske opplevelser, enten du utforsker alene eller sammen med en partner. Den slanke, oppladbare fjernkontrollen gir deg friheten til å styre leketøyet på avstand, opptil 8 meter unna. Vanntett og nedsenkbar, kan du utforske nye høyder av nytelse i dusjen eller badekaret!

Buttplug med kuler 

Analpluggen Soltada fra Tango-serien er laget i metall og har fem kuler i økende størrelse nedover, som vil massere analpassasjen innvendig. Når du innfører eller trekker buttpluggen ut, vil ringmusklene i anus gripe rundt hver kule og gi en deilig og pirrende følelse! Inviter med en partner på en erotisk tango for to og la din kjære erte deg ved å føre analpluggen inn og ut... eller nyt den alene! Husk å alltid bruke godt med glidemiddel ved analsex, siden det ikke produseres noe naturlig fuktighet der bak, for den aller beste og tryggeste opplevelsen. Apropos trygg. Buttpluggen har en stopper i bunnen, som ikke bare sikrer trygg bruk, men som også gjør deg til en skikkelig blikkfang. Den er nemlig laget med en klar diamant i bunnen!

Glidemiddel for analsex

Dette superglatte og vannbaserte analglidemiddelet, er spesielt formulert for analsex. Konsistensen er tykk og superglatt, som gjør at det føles deilig å påføre, og mer behagelig under selve analleken. Dette glidemiddelet har en langvarig og holdbar glideeffekt, som betyr at du får nytelse enda lengre...

Ingredienser: Aqua, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Citric acid, Potassium sorbate, Sodium benzoate.

Hvor mange stjerner vil du gi?