I denne store parpakken får du alle bestselgerne fra Mer lyst til en supergod pakkepris. Perfekt for lekne par som vil utforske flere leketøy på budsjett!

Stor parpakke med bestselgere fra Mer Lyst

Elsker du Mer Lyst-serien like mye som vi gjør? Da må du sjekke ut denne geniale pakken med sexleketøy! Her får du alle bestselgerne våre samlet sammen i én pakke, til en knallgod pris. Her får du både leketøy som du kan bruke alene og sammen med partner! Pakken består av: 

Kraftig massasjestav

En kraftig wand som lever opp til navnet sitt! Løs opp i stive muskler, eller nyt en deilig intimmassasje alene eller med en partner. En god massasje er ofte starten på noe enda deiligere...Wanden har er et fleksibelt hode og er laget av glatt og sexy silikon i en matt svartfarge, som glir deilig over huden. Wanden er i en medium størrelse og er selvfølgelig uten ledning, for en bekymringsfri opplevelse... Med et håndtak som sitter godt i hånda, får du full kontroll over de magiske vibrasjonene, enten det er for å redusere spenninger, eller for å nyte den direkte på klitoris! 

Liten klitorisvibrator i rosa

Hissig klitorisvibrator er en søt kraftplugg med sterke vibrasjoner. Hissig har den perfekte størrelsen når man ønsker drahjelp under samleie. Den er diskré og får plass mellom kroppene deres i alle tenkelige stillinger. Legg den mot klitoris og la den ta deg til målstreken. En liten klitorisvibrator er også fint å bruke under forspillet, f.eks. for å pirre brystvorter og andre erogene soner på kroppen. Det er også et must når du skal komme som et fyrverkeri på egenhånd! Klitorisvibratoren har 7 vibrasjonshastigheter som kan styres via én knapp på undersiden.

Penisring med deilige vibrasjoner

Om du er ute etter noe som kan gi det lille ekstra til forspillet og under samleie - da har du kommet riktig. Mer Lyst Digg penisring er sexleketøyet som gir nytelse til både ham og henne! Penisringen kommer i en tjukk ring som plasseres rundt skaftet og som gir han en mer langvarig og kraftigere ereksjon. Skru på vibrasjonene og la partneren din også nyte godt av sexleketøyet. Under samleiet vil vibrasjonene treffe hennes klitoris, eller kunne vibrere mot anusåpningen. Vibrasjonen styres enkelt via fjernkontroll, og penisringen har mange gode vibrasjonsmoduser dere kan leke dere med. De intense og kilende vibrasjonene vil sørge for at dere begge når klimaks under akten! 

Snerten analplugg

Snerten analplugg har en leken og gjennomsiktig farge. Formen, som utgjør fire kuler i økende størrelse nedover gir stor nytelse ved bruk i anus som omfavner sexleketøyet. Med et vannbasert glidemiddel kan du pirre deg selv eller partneren ved å føre analpluggen ut og inn med deilig glid. Snerten analplugg har en sugekopp med god kraft, som lar deg ta fantasiene dine et hakk videre! Snerten analplugg er fin for nybegynnere og kan brukes til oppvarming før analsex med penis – dersom du ønsker å åpne bakluken ytterligere.

Deilig følelse med glatt glid

Luksus Aloe Vera er et vannbasert glidemiddel som gir huden en ekstra fuktighet med aloe vera-ekstrakt. Den er perfekt om du ønsker et glidemiddel som gir god glid og ikke setter flekker på lakenet, men samtidig har det lille ekstra. Ettersom glidemiddelet tørker av seg selv, slipper man å stå å vaske det bort etterpå. Kan fint brukes av gravide eller med kondom. Null bekymringer, bare ren nytelse!

Innholdsfortegnelse: Aqua, Glycerine, Monopropyleneglycol Usp, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) leaf juice, Carboxymenthyl cellulose, Sodium Methylparaben, Sodium Ethylparaben, Sodium Propylparaben

Rensespray til sexleketøy

Tango vibratorrens spray lar deg rengjøre sexleketøyene dine på en enkel og effektiv måte. Rensesprayen fjerner bakterier, slik at du kan nyte dine sexleketøy igjen og igjen. Vibratorrensen kan brukes på alle sexleketøy, og den er superenkel å bruke. Siden den kommer som en spray, behøver du ikke å smøre ut noe som helst.  Alt som trengs er et par sprut med flasken over sexleketøyet.

Ingredienser: Vann, dodecylbenzenesulfonate, methylpentandiol, propylene glycol, PEG-200, parfyme. Inneholder ikke alkohol. 

Hvor mange stjerner vil du gi?