Mer Lyst runkepakke til han

Artikkelnr. 120092
398,- før 527,00

3 for 2

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Denne runkepakken inneholder alt du trenger for en deiligere og annerledes håndjobb, og et glidemiddel med på kjøpet! På tide å gi hånden en liten (velfortjent) pause?

Mer Lyst Deilig onanihylse

Denne runkepakken er den perfekte gaven til deg selv eller til partneren din! Den inneholder blant annet Mer Lyst Deilig onanihylse som er perfekt å bruke for å variere håndjobben litt, eller for å gi oralsexen en ny vri! Hylsen tres enkelt over penis og dras opp og ned, som ved en vanlig håndjobb. Men denne er laget av et mykt og deilig materiale med stimulerende nupper på innsiden. Noe ikke hånden din, eller hånden til en partner, kan gi deg! Materialet er tøyelig og passer de fleste penisstørrelser. Onanihylsen er også gjennomsiktig, så du får med deg all moroa! Den har åpning i begge ender, hvilket betyr at den også kan kombineres med litt deilig oralsex.

Mer Lyst Kilende penisring

Pakken inneholder også vibrerende og oppladbare penisringen Kilende fra Mer Lyst! Penisringen rulles over skaftet og gir en hardere ereksjon som varer lenger, og vibrasjonene vil definitivt gi håndjobben det lille ekstra. Bulletvibratoren som sitter på penisringen har 10 vibrasjonsmodus! Denne vibratoren kan vendes mot testiklene, eller settes rundt pungen, slik at du vil få deilige vibrasjoner mot perineum (området mellom pungen og anus). Ikke prøvd det ennå? Det bør du! Penisringen er også perfekt å bruke under samleiet med en partner da vibrasjonene kan treffe hennes klitoris eller anusåpning, avhengig av hvilken stilling dere velger. Denne vibrerende penisringen vil rett og slett gi dere mer ut av sexstillingene dere allere elsker, og gjøre den gode håndjobben enda deiligere!

Luksus Naturlig glidemiddel 100 ml

Når du skal bruke sexleketøy, er det viktig å bruke rikelig med glidemiddel for å unngå friksjon. Derfor er det jo helt utmerket at du i denne pakken får Luksus Naturlig glidemiddel med på kjøpet! Glidemiddel er faktisk veldig undervurdert, og særlig blant menn. Selv om spytt kan føles godt, så kan det ikke sammenlignes med glidemiddel. Har du ennå ikke prøvd å onanere med glidemiddel, har du virkelig noe å se frem til! Luksus naturlig glidemiddel er helt naturlig, det holder seg glatt lenge, uten å bli klissete og det er lett kremet. Glidemiddelet kan brukes til alt! 

Innholdsfortegnelse: Aqua, Glycerin, Cellulose gum, Sodium Benzoate, Potassium sorbate, Citric Acid.

Hvor mange stjerner vil du gi?

Andre har også sett på: