Mer Lyst onanipakke til henne

Artikkelnr. 121201
499,- før 697,00

ONANER MER

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Å onanere er både sunt, trygt OG digg – og i denne onanipakken får du alt du trenger for å gjøre onaneringen enda deiligere!

Mer Lyst onanipakke til henne

Gjør alenestunden på soverommet enda deiligere med Mer Lyst onanipakke til henne! En pakke bestående av tre bestselgende produkter som gir deg orgasmene du drømmer om. Hvert produkt er fantastisk alene, men enda bedre i kombinasjon med hverandre...

Med i denne deilige onanipakken får du:  

Tidløst vibratoregg fra Mer Lyst 

Først ut i pakken har vi det tidløse vibratoregget vårt fra Mer Lyst. Dette er egget du ikke kan få nok av... Vibratoren kommer i et klassisk design med et vibrerende egg og fjernkontroll. For å gradvis øke vibrasjonshastigheten vrir du på det trinnløse hjulet. Jo mer du vrir, desto kraftigere blir vibrasjonene! Vibratoregget er vannresistent og sprutsikker, så kan du ta med leken inn i dusjen... Bruk den i skjeden samtidig som du bruker minivibratoren mot klitoris! 

Minivibrator for nybegynnere  

Sammen med det tidløse vibratoregget får du denne geniale minivibratoren. Minivibratoren er veldig diskré og har en buet spiss som lar deg få en presis og intens stimulering akkurat der du måtte ønske. Minivibratoren er dekket av et mykt silikonmateriale i en herlig rosafarge og sklir enkelt over dine mest intime soner ved hjelp av det vannbasert glidemiddelet som følger med i pakken. Den har 5 intensitetsnivåer som kontrolleres ved å vri hjulet i enden til høyre – Jo lenger du vrir, desto sterkere blir vibrasjonene! Minivibratoren kan også tas med i dusjen, men sørg for at batterilokket er helt lukket igjen før det blir vått... 

Pleiende glidemiddel med i pakken 

For å gjøre pakken komplett, kommer det med et deilig og pleiende glidemiddel med i pakken! Glidemiddel-serien Pjur Woman er spesielt beregnet til bruk på kvinners sensitive slimhinner. Du vil oppleve et deilig og glatt vannbasert glidemiddel, som verken svir eller klisser. Det lette, vannbaserte glidemiddelet egner seg perfekt til sexleketøyene i pakken, og glidemiddelet passer også perfekt sammen med kondomer. Det vannbaserte glidemiddelet setter ikke flekker, og skylles lett bort med lunkent vann. Flasken har skrukork, er laget i plast og rommer 100 milliliter.  

Ingredienser: Aqua (Water), Glycerin, Ethoxydiglycol, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid, Propylene Glycol, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone. 
 

Hvor mange stjerner vil du gi?