I denne magiske orgasmepakken får du tre fantastiske sexleketøy som gir deg orgasme på hver sin måte. Og ja, du trenger alle tre. Pssst.. du får Livlig vibrator med på kjøpet.

Mer Lyst Magisk massasjestav 

En massasjestav er perfekt for deilige stunder alene eller med en partner. Massasjestaven er kjent for sine kraftige vibrasjoner, og er helt utmerket for deg som vil ha kraftig stimulering av klitoris eller trenger å redusere spenninger i nakken og resten av kroppen. Mer Lyst Magisk massasjestav lever opp til navnet sitt – og løser opp spenning både her og der! Håndtaket ligger godt i hånda, og gir deg full kontroll over de magiske og kraftige vibrasjonene, enten du vil komme direkte til orgasmehimmelen eller koble av etter en hektisk dag. Mer Lyst Magisk massasjestav er kraftig, har et fleksibelt hode, glir deilig over huden – og blir gjerne med i dusjen... 

Mer Lyst Sexy rabbitvibrator 

Sexy rabbitvibrator har en klassisk form og er perfekt for deg som vil ha det beste av to verdener. Den er helt perfekt når du bare vil kose deg alene. Rabbitvibratoren har to motorer, så her kan du få forsiktige vibrasjoner mot klitoris, samtidig som du får kraftigere vibrasjoner mot g-punktet, eller omvendt. Du kan få det akkurat som du vil og bli stimulert to steder samtidig... Velg mellom 7 lekne vibrasjonsprogrammer og la deg forføre til sengs... eller til dusjen!

Mer Lyst Livlig vibrator

En klassisk vibrator bør alle kvinner ha i nattbordskuffen. I denne pakken får du derfor Mer Lyst Livlig vibrator med på kjøpet. Den er perfekt å kombinere med andre sexleketøy, som for eksempel en magisk massasjestav... Den er myk og hard på en gang og gir masse muligheter. Livlig vibrator har alt du forventer av en kvalitetsvibrator. Den har først og fremst en kraftig motor. La vibrasjonene pirre deg innvendig eller bruk tuppen til å sentrere nytelsen på klitoris. Med 10 vibrasjonsprogrammer så finner du garantert flere favoritter. Livlig vibrator fra Mer Lyst kan nytes flere steder enn under dyna. Ta den gjerne med i dusjen eller badekaret for en våtere affære. Den lades også enkelt opp via en magnetisk USB-kabel.

Hvor mange stjerner vil du gi?

Andre har også sett på: