Mer Lyst Herlig vibratorpakke

Artikkelnr. 119189
799,- før 947,00

HERLIG

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (100+)
Finn produktet i butikk

På orgasmejakt? Denne pakken gir deg akkurat det du trenger. Kombinasjonen av en klitorisvibrator, en klassisk vibrator og orgasmekrem vil definitivt gjøre susen!

Indre + ytre stimuli = orgasme!

La den herlige vibratoren leke seg over erogene soner, før den etter hvert kanskje finner veien inn…? Hissig klitorisvibrator plasseres på klitoris, og vil pirre deg til bristepunktet. Kombinasjonen av innvendig og utvendig stimuli vil føles helt ny og herlig!

Mer Lyst Hissig klitorisvibrator

En liten klitorisvibrator er et must for alle kvinner. Det som er så bra med en klitorisvibrator, er at den kan brukes både alene og sammen med en partner! Hissig klitorisvibrator er kanskje søt, men skinnet kan bedra. Denne klitorisvibratoren har hissige vibrasjoner og 7 programmer å velge mellom. Den er perfekt når du onanerer, men er også liten nok til å få plass mellom to kropper eller til bruk på erogene soner under forspillet.

Mer Lyst Herlig vibrator

Mer Lyst Herlig vibrator er en klassisk vibrator. Den generøse størrelsen og formen til Herlig vibrator gir deg følelsen av å fylles opp til randen... Vibratoren har syv ulike tilfredsstillende og kraftige vibrasjonsmodus. Disse styres enkelt gjennom én knapp. Herlig vibrator er stillegående, og du behøver dermed ikke bekymre deg for om andre hører hva som foregår under dynen. Med mindre du ikke klarer å holde klimakset for deg selv... Merk: Selv om vibratoren betegnes som stillegående, er den ikke fullstendig lydløs. Vibrasjoner (lydbølger) vil alltid avgi litt lyd.

Få sterkere og langvarige orgasmer

Med en klitorisvibrator, en klassisk vibrator og en orgasmekrem er det så godt som umulig å ikke få orgasme. I pakken får du med Kondomeriets orgasmekrem som inneholder L'Arginin, en aminosyre som gjør deg mer følsom for berøring nedentil. Den flytende mirakelkremen gjør at orgasmene kan komme lettere, sterkere og vare lengre.

Les mer om hvorfor du bør bruke orgasmekrem og hvordan du bruker den.

Hvor mange stjerner vil du gi?