Mer Lyst Forsterkende penisringpakke

Artikkelnr. 120940
279,- før 348,00

TIL HAM

Lagerstatus

Produktet er dessverre utsolgt på nett.

Forleng nytelsen med denne forsterkende penisringpakken! I pakken får du Mer Lyst penisringer og Pjur superhero delay serum - alt du trenger for å få det gode til å vare enda lenger...

Mer Lyst Forsterkende penisringpakke

Forsterk og forleng ereksjonen med denne fristende pakken: 

Penisringer som forsterker ereksjonen

I dette settet får du med to enkle penisringer av mykt og tøyelig silikon. Mer Lyst forsterkende penisringer passer de fleste størrelser. Penisringene er komfortable å ha på, samtidig som de sitter godt. Den minste penisringen er ment å plassere rundt skaftet og grunnet designet er denne superenkel å ta av og på. Den andre har to ringer – én til skaftet og en til pungen – som vil pirre ekstra! Tre den valgfrie penisringen over skaftet og/eller pungen og kjenn hvordan ereksjonen blir hardere og mer langvarig. Penisringene er dessuten superenkle å rengjøre. Vask dem med intimsåpe og vann og avslutt med et lag med vibratorrens, slik at de er klare til bruk neste gang du er klar...

Enkel penisring: 

  • Indre bredde: 2,5 cm (NB: Ringen er veldig tøyelig)
  • Ytre bredde: 5 cm (NB: Ringen er veldig tøyelig)

Dobbel penisring:

  • Lengde: 7 cm
  • Ytre bredde: 4,3 cm (NB: Ringen er veldig tøyelig) 
  • Indre bredde: 2 cm (NB: Ringen er veldig tøyelig)

Pjur Superhero Serum

Gelé-serumet er glatt og deilig, og lager en tynn, usynlig film rundt penis for å redusere følsomheten uten at det gir en nummende effekt. Denne oppfinnelsen er ny på markedet, da andre liknende produkter gjerne bruker 15-20 minutter før de gir effekt. Ettersom Pjur Superhero serum ikke absorberes i huden, er det også ekstra mildt mot huden. 

Det kan fint brukes daglig, og passer godt sammen med glidemiddel. Serumet kan også brukes sammen med kondomer. Flasken har pumpedispenser, og rommer 20 ml. Den diskret og hendige flasken passer perfekt for reise og litt ekstra nytelse på farten.

Pump 1-2 ganger, og påfør serumet på tuppen av penis og smør det utover som ønskelig. Klapp det, ikke gni, forsiktig av etter 15-20 sekunder for å unngå at det smitter over på partneren. Innholdsfortegnelse:Hvor mye mindre sensitiv man blir av den beskyttende filmen kan variere på individuelt basis, men det er ikke farlig å påføre et ekstra lag om det skulle være ønskelig.

Innholdsfortegnelse:

Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Dimethiconol, Polymethylsilsesquioxane

Hvor mange stjerner vil du gi?