Denne julekalenderpakken til par oser av luksus! Pakken inneholder 12 spennende overraskelser og har absolutt alt dere trenger for en deilig adventstid sammen.

Luksuriøs julekalenderpakke til par

Synes du pakkekalender til kjæresten er litt stress? Vi har gjort jobben for deg og valgt ut 12 fantastiske gaver som ikke bare kjæresten din, men også du kan nyte. Julekalenderpakken inneholder nemlig 12 overraskelser som er perfekte for par, og som gir dere muligheten til å nyte førjulstiden - på den aller beste måten! I pakken finner dere noe som vibrerer, stimulerer, smører, smaker og pirrer, og vi kan røpe at pakken inneholder mer enn bare én bestselger... Det eneste du trenger å gjøre, er å pakke inn gavene. Om du ønsker en komplett pakkekalender, kan du for eksempel kombinere de 12 erotiske gavene med 12 andre smågaver, eller lage 12 sexy gavekort...

NB: Gaveesken på bildet følger ikke med. Varene kommer løst i sine egne innpakning. 

Dette inneholder julekalenderpakken

En vibrerende penisring: Den vibrerende penisringen Avio fra Climaximum er den perfekte penisringen for par! Ikke bare vil ringen gi ham en hardere ereksjon, som varer lenger, men vibrasjonene vil også stimulere partneren under sex. Fantastisk! 

Spanking paddle og blindfold: Julekalenderpakken inneholder et lekkert sett fra Lusty Heart med spanking paddle og blindfold i matchende blonder... Dette settet gjør det definitivt litt frekkere på soverommet i desember!

En minivibrator: Mer Lyst Ellevill minivibrator er superallsidig! Den har hissige vibrasjoner som vil føles svært godt mot både klitoris og g-punktet i skjeden, men er også perfekt å bruke under forspillet, for å utforske erogene soner på partneres kropp... 

En rabbitvibrator: Tango Sacada rabbitvibrator er smal og nett, og vil stimulere både g-punktet og klitoris samtidig med deilige vibrasjoner. Den har også en spennende varmefunksjon, og kan også klemmes rundt penis. La denne bli en del av forspillet... 

En penisvibrator: Boners penisvibrator har det du ønsker deg i en vibrator for menn. Den er oppladbar, tåler en god sprut (badetett) og har 10 deilige vibrasjonsprogrammer som vil pirre penis til bristepunktet. Perfekt å bruke i kombinasjon med håndjobben eller oralsexen! 

En klassisk vibrator: Mer Lyst livlig vibrator er en klassisk vibrator som har alt du forventer av en kvalitetsvibrator. Vibratoren har kraftige vibrasjoner og kan brukes både innvendig og på klitoris! Denne er utmerket å bruke samtidig som partneren stimulerer klitoris med fingre eller tunge... 

En Womanizer: Julekalenderpakken inneholder en Womanizer Classic! Den fantastiske klitorisstimulatoren bruker trykkbølger, ikke vibrasjoner, for å stimulere klitoris på en helt unik måte. Her vil hun garantert oppleve "Womanizer-orgasmen" som alle snakker om. Designet er slankt i bredden, så denne kan fint smyges mellom to kropper under sex!

En parvibrator: We-Vibe Chorus er en bestselgende parvibrator! Parvibratoren brukes under sex og stimulerer både klitoris, g-punktet og partneren på én og samme tid. Den kan styres via både fjernkontroll og app, og vil gjøre den gode sexen dere allerede har, enda bedre! 

En analplugg: Analpluggen Luna fra Kondomeriets Tango-serie er perfekt for nybegynnere som vil utforske analsex. Analpluggen er liten og elegant og laget i metall. Den har dessuten en lekker diamant i stopperen, og uten tvil gi dere en glitrende opplevelse!

Orgasmekrem: Kondomeriets orgasmekrem (50 ml) er en skikkelig kundefavoritt. Den kan brukes både på klitoris og penis! Den fantastiske orgasmekremen kan gi både lengre, sterkere og raskere orgasme. Flasken rommer 50 ml.

Massasjeolje: Luksus Dus massasjeolje (125 ml) er perfekt i den hektiske førjulstiden! Stress ned med en velduftende massasje sammen med partneren....

Glidemiddel: Julekalenderpakken inneholder også et deilig glidemiddel fra JO! Glidemiddelet har en deilig smak av jordbær og er perfekt å bruke for å tilsette det lille ekstra under oralsexen. Det kan også brukes med alle sexleketøyene i pakken! Flasken rommer 30 ml.

Hvor mange stjerner vil du gi?